Κάλεσμα Όλγας Κεφαλογιάννη για μειώσεις τιμών

Μετά τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 14:48
UPD:15:18
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη επανέλαβε τη σημασία της απόφασης για τη μείωση του ΦΠΑ στο 13% στην παρούσα φάση, για τον ελληνικό τουρισμό, τονίζοντας ότι η αγορά πρέπει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία, θέτοντας τις βάσεις ώστε το μέτρο να γίνει μόνιμο και να αποτελέσει προπομπό άλλων ευνοϊκών ρυθμίσεων για τον κλάδο και γενικότερα για τις επιχειρήσεις.

Kάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, προσαρμόζοντας άμεσα τις τιμές και εκδίδοντας αποδείξεις, απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, η κ. Κεφαλογιάννη επανέλαβε τη σημασία της απόφασης για τη μείωση του ΦΠΑ στο 13% στην παρούσα φάση, για τον ελληνικό τουρισμό, τονίζοντας ότι η αγορά πρέπει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία, θέτοντας τις βάσεις ώστε το μέτρο να γίνει μόνιμο και να αποτελέσει προπομπό άλλων ευνοϊκών ρυθμίσεων για τον κλάδο και γενικότερα για τις επιχειρήσεις.

«Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Στο χέρι των επιχειρηματιών είναι να κάνουν πράξη τις δηλώσεις τους και να αξιοποιήσουν το μέτρο, με αίσθημα ευθύνης και προοπτική ανάπτυξης» σημείωσε η υπουργός Τουρισμού.

«Κερδίσαμε μια σημαντική μάχη. Ο αγώνας όμως είναι διαρκής και πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις της εποχής» τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη, κάνοντας λόγο για ιδιαίτερες δυσκολίες σε σχέση με την τρόικα για το συγκεκριμένο ζήτημα και επισημαίνοντας τη συνεισφορά του Πρωθυπουργού, που, όπως είπε, ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση, για να οδηγηθούμε στην επιτυχή έκβαση.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα