Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 10:17

 

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2013

 

 

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΦΙΛΙΚΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

 

 

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ κ. Στέλιος Σταυρίδης, με την παρουσία των Γενικών Διευθυντών και εκπροσώπων των εργαζομένων, συναντήθηκε με δημοσιογράφους και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για θέματα γύρω από τις δραστηριότητες και τις μελλοντικές δράσεις της Εταιρείας, σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

 

Αναλυτικότερα, συζητήθηκαν τα χρέη των Δήμων και του Δημοσίου, το τσάκισμα της γραφειοκρατίας, ο εξορθολογισμός των χρεώσεων κυρίως σε περιπτώσεις αφανών διαρροών, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της πληροφορικής, η ακόμα πιο έντονη περιβαλλοντική παρέμβαση και ανάπτυξη της εταιρικής υπευθυνότητας, η μεταφορά τεχνογνωσίας σε δήμους εκτός Αττικής με έμφαση τα νησιά και γενικότερα η αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας.  Επιπλέον, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρείας, δόθηκε μια προσεγγιστική ένδειξη, στηριγμένη κυρίως στα αποτελέσματα του εννεαμήνου, διευκρινίζοντας ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών αποτελεσμάτων.

 

Απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική της Εταιρείας, ο κ. Σταυρίδης είπε χαρακτηριστικά:  ‘’κανένας απολύτως λόγος για να αυξηθεί η τιμή του νερού’’.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΔΑΠ

Σχολιασμένα