Ενίσχυση της ρευστότητας ζήτησε ο ΣΒΒΕ από τον πρωθυπουργό

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 18:06
UPD:18:14

Την άμεση υλοποίηση όλων εκείνων των μέτρων που θα αυξήσουν άμεσα τη ρευστότητα ζήτησαν από την κυβέρνηση οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας. Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Την άμεση υλοποίηση όλων εκείνων των μέτρων που θα αυξήσουν άμεσα τη ρευστότητα και θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα στην αγορά ζήτησαν από την κυβέρνηση οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ) κατά τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΒΒΕ κ. Πέντζο, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ενώ οι βιομήχανοι υπογράμμισαν ότι η έξοδος από την κρίση διέρχεται από την έμπρακτη υποστήριξη του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Όσον αφορά στα θέματα της Βορείου Ελλάδος, η διοίκηση του ΣΒΕΕ ζήτησε από τον πρωθυπουργό την ενίσχυση της Ζώνης Καινοτομίας και επεσήμαναν τον κίνδυνο αποεπένδυσης που βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος και για σειρά δράσεων που θα ενισχύσουν και την ανάπτυξη, τη ρευστότητα και την επιχειρηματικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα