Υπερκαλύφθηκε η προσφορά για το 10% της Ελλάκτωρ

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 22:02
UPD:22:13

Συγκεκριμένα ενδιαφέρον φαίνεται να εκδήλωσε ο Δημήτρης Κούτρας. επικεφαλής της Άκτωρ. ο οποίος έχει ποσοστό λίγο μικρότερο από 5%.

της Τέτης Ηγουμενίδη
tigoum@naftemporiki.gr

Στους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν την επόμενη μέρα μεταξύ των μετόχων της Ελλάκτωρ επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σχετικά με τη διάθεση του 10% των μετοχών του κατασκευαστικού ομίλου από την Alpha Bank (που άνηκε προηγουμένως στον Γ. Τζιβέλη).

Το βιβλίο των προσφορών έκλεισε αργά το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ενδιαφέρον και υπερκάλυψη της προσφοράς κατά περίπου 30%. Βάσει των ίδιων πληροφοριών ορισμένοι από τους βασικούς μετόχους είναι μεταξύ αυτών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την εξαγορά μετοχών του κατασκευαστικού ομίλου.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρον φαίνεται να εκδήλωσε ο Δημήτρης Κούτρας. επικεφαλής της Άκτωρ. ο οποίος έχει ποσοστό λίγο μικρότερο από 5%, ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης με ποσοστό σήμερα 5%, πιθανότατα και ο αδερφός του Δημήτριος ο οποίος έχει επίσης 5%, ενώ αντίθετα δεν συμμετείχε στη διαδικασία ο Λεωνίδας Μπόμπολας ο οποίος έχει το 15% των μετοχών του ομίλου.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις που θα φανερώσουν και τους νέους συσχετισμούς μεταξύ των μετόχων, οι σχέσεις των οποίων δοκιμάζονται.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα