Τρ. Αλεξιάδης: Στόχος τα μεγάλα και πολύ μεγάλα εισοδήματα

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 13:39
UPD:13:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Αυτό δεν σημαίνει, έσπευσε να διευκρινίσει, ότι τα μικρότερα χρέη θα εκκρεμούν επ’ αόριστο. «Ξεκινήσαμε από τα μεγάλα χρέη και όλες οι κινήσεις μας έχουν στόχο τους μεγαλοοφειλέτες» επανέλαβε (φωτ. αρχείου).

Στόχος της κυβέρνησης είναι τα μεγάλα και πολύ μεγάλα εισοδήματα, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, αναφερόμενος στις οφειλές ιδιωτών προς το δημόσιο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του συνέντευξης στην ΕΡΤ.

Αυτό δεν σημαίνει, έσπευσε να διευκρινίσει, ότι τα μικρότερα χρέη θα εκκρεμούν επ’ αόριστο. «Ξεκινήσαμε από τα μεγάλα χρέη και όλες οι κινήσεις μας έχουν στόχο τους μεγαλοοφειλέτες» επανέλαβε.

«Στο θέμα αυτό δεν υπάρχει καθυστέρηση, χρειάζεται όμως επεξεργασία των καταλόγων των μεγαλοοφειλετών, για να μην αδικήσουμε κανέναν» συνέχισε στο ίδιο πνεύμα, και δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν οι σχετικές λίστες.

Όσον αφορά την εισπραξιμότητα, διαπίστωσε βελτίωση, καθώς οι αριθμοί ήταν ικανοποιητικοί τόσο για το 2015, όσο και για τους πρώτους μήνες του 2016.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα