Γ. Σταθάκης: Αν η Ν.Δ. δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση να το πει

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 15:03
UPD:15:11
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αν η Ν.Δ. δεν θέλει να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση να το πει και να μην κρύβεται πίσω από διαδικαστικά θέματα, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης παρεμβαίνοντας στην συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο. Ο υπουργός αποσαφήνισε ότι έχουν κατατεθεί όλα τα παραρτήματα που ζήτησε η αντιπολίτευση και ξεκαθάρισε ότι «το νέο Ταμείο δεν είναι Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, αλλά Διαχείρισης της Περιουσίας σε βάθος 30ετίας».

«Δεν φέρνουμε νέα στοιχεία, ότι υπάρχει είναι η συμφωνία της 9ης Μαΐου. Είναι ένας νόμος που κλείνει την πρώτη αξιολόγηση. Δεν θέλετε να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση; Αν δεν θέλετε, να το κάνετε για ουσιαστικούς λόγους και όχι για διαδικαστικούς», τόνισε ο Γ. Σταθάκης και επέκρινε την αντιπολίτευση ότι «εισάγατε καινούργια ήθη και έθιμα. Είναι αδύνατο να μιλήσει οποιοσδήποτε άλλος με τον οποίο διαφωνείτε. Η συζήτηση γίνεται με επιχειρήματα κάποια εκ των οποίων είναι λογικά και κάποια εκτός τόπου και χρόνου».

«Τα παρατήματα Α και Β που αναφέρονται στην παραχώρηση των αεροδρομίων υπάρχουν στη διάθεσή σας στο cd. Τα παραρτήματα Γ και Δ, αν είχατε την υπομονή και μία καλύτερη κοινοβουλευτική πρακτική, κατατέθηκαν στο σύνολό τους», τόνισε ο Γ. Σταθάκης.

Naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα