«Τρέχουν» οι εξαγωγές της ΔΕΛΤΑ

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 12:27
UPD:12:27
VIVARTIA.COM

Με ταχείς ρυθμούς αναπτύσσεται η εξαγωγική δραστηριότητα της Δέλτα, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της εταιρείας για ανάπτυξη σε ξένες αγορές. Ειδικά οι πωλήσεις γιαουρτιού Δέλτα στο εξωτερικό σημείωσαν άλμα 180% το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σημαντική είναι η ανάπτυξη στην αγορά της Ιταλίας, όπου η ΔΕΛΤΑ έχει λανσάρει από το 2014 το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη ιταλική γαλακτοβιομηχανία Granarolo. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το γιαούρτι κέρδισε τους Ιταλούς καταναλωτές, με πωλήσεις που αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με ετήσιο ρυθμό, στην τοπική αγορά.

Μάλιστα, για αυτή του την επιτυχία, το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα βραβεύτηκε φέτος με το Κορυφαίο Βραβείο Εξωστρέφειας, στο πλαίσιο των Self Service Excellence Awards 2015.

Το γιαούρτι εξάγεται επίσης σε Ολλανδία, Μάλτα, κ.λπ. και θα εκπροσωπηθεί στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων ANUGA, που πραγματοποιείται στην Κολωνία, από 10 έως 14 Οκτωβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα