Skip to main content

Χρηματιστήριο: Η «ντεμοντέ» μετοχή της Jumbo

ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / INTIME NEWS

Με απώλειες -12,6% από τις αρχές του '26

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ντεμοντέ» μοιάζει φέτος η μετοχή της Jumbo, με τους επενδυτές να αρνούνται πεισματικά να στηρίξουν το χαρτί του Απόστολου Βακάκη.

Η εισηγμένη χάνει -12,6% από τις αρχές του έτους, την ίδια στιγμή που απέχει σχεδόν -25% σε σχέση με τα ιστορικά υψηλά του περσινού καλοκαιριού (32,44 ευρώ).

Η «φυγή» των Capital και Fidelity, σε συνδυασμό με τη στασιμότητα της κερδοφορίας, φαίνεται να αποτελούν το Νο.1 πρόβλημα.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.