Μία ανάσα από την επίτευξη νέων υψηλών 4ετίας απέχει η μετοχή της Lavipharm, η οποία χθες έφθασε έως το 1,46 ευρώ.
To ράλι της εισηγμένης αγγίζει το +50% μέσα στο 2026, με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίηση να υπερβαίνει τα 240 εκατ. ευρώ.
Η ευφορία εδράζεται στις διαδοχικές κινήσεις της διοίκησης, η οποίες αποτιμώνται θετικά από την αγορά, με τελευταίο παράδειγμα την απόκτηση των εμπορικών δικαιωμάτων του Durogesic.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω ιπροϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












