Skip to main content

Χρηματιστήριο: Η μετοχή με τη χειρότερη απόδοση στο 2026

Eurokinissi

Απώλειες άνω του -26%

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απώλειες άνω του -26% καταγράφει από τις αρχές του 2026 η μετοχή της ΟΝΥΧ, η οποία φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα με τις χειρότερες αποδόσεις της νέας χρονιάς.

Το ζήτημα της δρομολογούμενης ΑΜΚ εξηγεί ως έναν βαθμό τη μεγάλη διόρθωση, ενώ δίπλα σ’ αυτό μπορούν να προσθέσουμε και τις «φωνές» περί υπερβολικής αποτίμησης.

Μην ξεχνάμε ότι η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας είχε φθάσει πρόσκαιρα έως τα 173 εκατ. ευρώ (σήμερα έχει περιοριστεί στα 110 εκατ. ευρώ).

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.