Skip to main content

Χρηματιστήριο: Χείρα βοηθείας από τους βασικούς μετόχους στην Κλ/γία Ναυπάκτου

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Μέσω της αγοραπωλησίας τριών οριζόντιων ιδιοκτησιών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σημαντική χείρα βοηθείας από τους βασικούς μετόχους ετοιμάζεται να λάβει η Κλ/γία Ναυπάκτου, καθώς η χθεσινή Γενική Συνέλευση άναψε το πράσινο φως στην πώληση τριών οριζόντιων ιδιοκτησιών στους Βασίλη και Δημήτρη Πολύχρονο.

Η εισηγμένη, μέσω της παραπάνω συναλλαγής, αναμένεται να περιορίσει περαιτέρω τα κόστη και κυρίως να ενισχύσει τη ρευστότητά της, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε νέο τραπεζικό δανεισμό.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.