Χωρίς την απαιτούμενη δυναμική συνεχίζει η μετοχή της Δομικής Κρήτης, η οποία δείχνει να έχει χάσει τον ενθουσιασμό της.
Τα αδύναμα στοιχεία του 2024 και το σχετικά χαμηλό ανεκτέλεστο επιβεβαίωσαν την «αλμυρή» αποτίμηση (P/E 39x), με αποτέλεσμα το φετινό -22% να έρχεται ως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.
Μην ξεχνάμε ότι στις αρχές του έτους η κατασκευαστική είχε φθάσει έως κι άνω των 3 ευρώ, ενόσω σήμερα υπολείπεται των 2,2 ευρώ.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












