Skip to main content

Χρυσοχοΐδης ΑΧΕΠΕΥ: O επενδυτής έχει στα υπέρ την καλή χρονική συγκυρία της ελληνικής οικονομίας

INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρώτη δημόσια εγγραφή μετά από καιρό στο χρηματιστήριο.

Συνέντευξη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «07.00- 10.00» με τον Ανέστη Ντόκα και την Μαρία Σμιλίδου, παραχώρησε ο Νίκος Χρυσοχοΐδης,  Διευθύνων Σύμβουλος ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΧΕΠΕΥ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χρυσοχοΐδης σχολίασε πως «Τα όσα είδαμε τον Σεπτέμβριο, μας υπενθυμίζουν ότι είναι μεταβλητό το σύστημα, ήμασταν αισιόδοξοι σχετικά με τις αναβαθμίσεις των οίκων αξιολόγησης, τελικά οι πλημμύρες δημιούργησαν αρκετά σοβαρό ζήτημα τόσο ψυχολογικό αλλά και μακροοικονομικό για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και αποθάρρυναν τις αγορές που θα θέλαμε να δούμε και τις μετέθεσαν για το μέλλον».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως «Προκύπτει ότι ο επενδυτής έχει στα υπέρ την καλή χρονική συγκυρία της ελληνικής οικονομίας, την πολύ καλή κερδοφορία σε αρκετές εισηγμένες και βεβαίως πολύ καλές αποδόσεις σε μερίσματα, ωστόσο ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θα δεχτεί ένα τραύμα από τις καταστροφές του Αυγούστου, ενώ βλέπουμε και τον επίμονο πληθωρισμό, το διεθνές κλίμα επιφυλακτικό και τις ανοδικές τιμές του πετρελαίου, δεν θα είναι εύκολη διαδρομή το επόμενο διάστημα».