Skip to main content

ΒΕΑ: Νέος επικεφαλής ο Α΄ αντιπρόεδρος Κ. Δαμίγος

youtube

Τα μέλη της παράταξης και εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΒΕΑ, εξέλεξαν με απόλυτη πλειοψηφία, τον Κώστα Δαμίγο, να ηγηθεί της παράταξης. 

Επικεφαλής από χθες στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι ο Α΄ αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου, παίρνοντας την σκυτάλη από τον μέχρι τώρα επικεφαλής και πρόεδρο του ΒΕΑ, Παύλο Ραβάνη.

Ο κ. Ραβάνης, έχει επανειλημμένα εκφράσει δημοσίως ότι διανύει το τελευταίο έτος της θητείας του μέχρι τις επόμενες επιμελητηριακές εκλογές.

Πρόθεσή του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, είναι, πριν την εκλογική διαδικασία, να διασφαλίσει την ομαλή και αδιάλειπτη πορεία και ενότητα της παράταξης, συνεχίζοντας το έργο της στήριξης όλων των βιοτεχνών.

Τα μέλη της παράταξης και εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΒΕΑ, εξέλεξαν με απόλυτη πλειοψηφία, τον Κώστα Δαμίγο, Α΄ αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου, να ηγηθεί της παράταξης.

Ο κ. Ραβάνης, δήλωσε: «Συγχαίρω το νέο επικεφαλής της παράταξής μας, Κώστα Δαμίγο, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του και θεωρώ την εκλογή του ως μία άξια και ασφαλή επιλογή για την βιοτεχνική, επιμελητηριακή  οικογένεια. Ως επί πολλά χρόνια – ήδη 30 – μέσα στον ζωντανό οργανισμό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και τα 16 από αυτά ως πρόεδρος, θα στηρίξω τον αντιπρόεδρο και πλέον επικεφαλής της «Βιοτεχνικής Ανάπτυξης – Συσπείρωσης» σε κάθε βήμα του, όποτε και όπου μου ζητηθεί. Η πείρα σε συνδυασμό με την αισιοδοξία και την όρεξη για δουλειά, μόνο καλό αποτέλεσμα μπορεί να φέρουν».

Ο κ. Δαμίγος και νέος επικεφαλής της «Βιοτεχνικής Ανάπτυξης – Συσπείρωσης», δήλωσε μετά την εκλογή του: «…Δεσμεύομαι ότι πρωταρχικός στόχος θα είναι η ενδυνάμωση της παράταξής μας και η επιτυχία στην διεκδίκηση της ψήφου εμπιστοσύνης των συναδέλφων βιοτεχνών. Με την πραγματικά πολύτιμη συσσωρευμένη εμπειρία και με συνεργασία και σύμπνοια, θα συνεχίσουμε να δίνουμε φωνή στο συνάδελφο βιοτέχνη και να του εξασφαλίζουμε την θέση που του αναλογεί, στην κοινωνία και στον επιχειρηματικό κόσμο».