Skip to main content

Σε θετική τροχιά η οικονομία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από την έντυπη έκδοση 

Του Θάνου Τσίρου
[email protected]

Στην πορεία του ΑΕΠ κατά το β’ τρίμηνο της φετινής χρονιάς ευελπιστεί το οικονομικό επιτελείο ότι θα αποτυπωθούν οι μεταβολές σε επιμέρους οικονομικά μεγέθη που παρακολουθούν η Τράπεζα της Ελλάδος και η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η συνεχιζόμενη μείωση της ανεργίας, η διατήρηση του δείκτη τιμών καταναλωτή σε θετικό έδαφος -μέχρι και στις τιμές των ακινήτων επανεμφανίστηκε θετικό πρόσημο ύστερα από πολλά χρόνια απαξίωσης- και η συνεχιζόμενη αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής έρχονται ως συνέχεια άλλων «θετικών νέων» που προήλθαν από τα στοιχεία των εξαγωγών, του λιανικού εμπορίου, αλλά και από το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.