Skip to main content

Γαλλία: Συνεργασία Carrefour-Deliveroo για κατ’ οίκον παραδόσεις

Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής της Ευρώπης η Carrefour, και η Deliveroo ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι επεκτείνουν τη συνεργασία τους στη Γαλλία για να φέρουν είδη παντοπωλείου κατά παραγγελία σε λιγότερο από 30 λεπτά στα σπίτια των πελατών τους.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στο Βέλγιο, την Ιταλία και την Ισπανία, δήλωσε η Carrefour.

Οι εταιρείες λιανικής πώλησης συνεργάζονται όλο και περισσότερο με εταιρείες παράδοσης για την εξυπηρέτηση πελατών που έχουν μείνει στο σπίτι κατά τη διάρκεια των lockdown του κορωνοϊού.

Πέρυσι, η Carrefour συμφώνησε με την Uber Eats για μια συνεργασία παράδοσης κατ’ οίκον στη Γαλλία και στο Βέλγιο, προσφέροντας επίσης παράδοση στο σπίτι σε 30 λεπτά.

Η συνεργασία Carrefour-Deliveroo ξεκινά στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας από το Παρίσι με σχέδια να επεκταθεί σε άλλες 10 μεγάλες πόλεις τους επόμενους μήνες.

Εν τω μεταξύ, η συνεργασία αυξάνει την ταχύτητα στο Βέλγιο με την επέκταση της υπηρεσίας στην Αμβέρσα τον Απρίλιο και στη συνέχεια στη Γάνδη τον Μάιο, μετά τις Βρυξέλλες και τη Λιέγη στις 5 Μαρτίου.

Η Ιταλία έχει ήδη διαθέσει την υπηρεσία σε 50 μεγάλες πόλεις, ενώ στην Ισπανία η Carrefour συνεργάζεται με την Deliveroo από την άνοιξη του 2020.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το Reuters