Skip to main content

Aγορές: Πρωταπριλιάτικη «ψυχρολουσία»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η προειδοποίηση των ΗΠΑ για κατακόρυφη αύξηση των θανάτων και τα στοιχεία για κατάρρευση της δραστηριότητας στη μεταποίηση κρατούν σε αρνητικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Πτώση σχεδόν 3% στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον γενικό δείκτη προς τις 540 μονάδες. Ισχυρό βαρίδι ο κλάδος των τραπεζών, με απώλειες πάνω από 5%.

Στο «κόκκινο» και οι περισσότεροι επιμέρους δείκτες, με τον δείκτη μετοχών μεγάλης κεφαλαιοποίησης να χάνει σχεδόν 3% και τον δείκτη μεσαίας κεφαλαιοποίησης να υποχωρεί 2%. Σφυροκόπημα και για τις μετοχές του κλάδου ταξιδίων και αναψυχής.

Αρνητική εικόνα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με τον πανευρωπαϊκό STOXX 600 να χάνει 2,70%. Απώλειες πάνω από 3% σε Φραγκφούρτη, Λονδινο και Παρίσι.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.