Skip to main content

Αυξήθηκαν κατά 7% οι εξαγωγές Οκτωβρίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο ποσό των 2.511,7 εκατ. ευρώ ανήλθε η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών τον Οκτώβριο του 2014, παρουσιάζοντας αύξηση 7,0% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Αντίστοιχα η μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση 3,6%.

Η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 4.272,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 1,9% σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο.  Αντίστοιχα η μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση 3,1%.

Κατά το δωδεκάμηνο Νοεμβρίου 2013 – Οκτωβρίου 2014, η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών μειώθηκε κατά 5,9%, ενώ η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων παρουσίασε μείωση 1,0% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Νοεμβρίου 2012 – Οκτωβρίου 2013.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.