Skip to main content

Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Στις ΔΟΥ 247 διοικητικά πρόστιμα 261.600 ευρώ

ΕΑΔ
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, κατόπιν οριζόντιου ελέγχου, προχώρησε στην αποστολή χρηματικών καταλόγων στις οικείες ΔΟΥ για 247 διοικητικά πρόστιμα συνολικού ποσού 261.600 ευρώ που επέβαλαν οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές της Αρχής το διάστημα Μαίου-Αυγούστου 2020 για μη τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και δεν είχαν πληρωθεί μέχρι τις 16.11.2020

Με την αποστολή των χρηματικών καταλόγων ξεκινά η διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης αυτών μέσω των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ.

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία αυτή ενδυναμώνει το αίσθημα δικαιοσύνης και ισονομίας μεταξύ των πολιτών που εφαρμόζουν τα μέτρα του επιδημιολογικού συναγερμού με συνέπεια και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.