Skip to main content

«Θα σας δείξω εγώ…»: Έτοιμος ο Χλαπάτσας για τη συναυλία των Rammstein

Σε ρυθμούς Rammstein μπαίνει το ελληνικό κοινό, καθώς στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία

Καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein, στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, η High Priority Promotions δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Δημήτρη Φραγκιόγλου.

Ο αγαπημένος «Χλαπάτσας» από την τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», στο βίντεο φαίνεται να ψάχνει κάθε πιθανό τρόπο για να μπει πρώτος στο ΟΑΚΑ και όταν όλοι τον εγκαταλείπουν, εκείνος γυρίζει στην κάμερα και λέει τη θρυλική ατάκα: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε». Στη λεζάντα του βίντεο η High Priority Promotions, έγραψε: «Χλαπάτσα… Οι Γερμανοί είναι φίλοι σου. Σε δέκα μέρες είσαι μέσα».

Η High Priority Promotions πριν λίγο καιρό επιστράτευσε και τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο προώθησης του live, υπό τους ήχους του «Du Hast».

To σπουδαίο γερμανικό συγκρότημα των Rammstein έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 30 Μαΐου με ένα γιγαντιαίο και φαντασμαγορικό show. 14 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τους είδαμε σε ελληνικό έδαφος επιστρέφουν πιο δημοφιλείς και πιο πετυχημένοι από ποτέ για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα.