Skip to main content

Rammstein: H συναυλία μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο

Image: Sebastian Dammark/Gonzales

Το διάσημο γερμανικό μέταλ συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας μεταφέρεται η προγραμματισμένη για τις 30 Μαΐου συναυλία των Rammstein μετά τη διαβεβαίωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο επίσημο κυριακάτικο μήνυμα της 11ης Φεβρουαρίου για την επαναλειτουργία του.

Rammstein [Jens Koch]
Το διάσημο γερμανικό μέταλ συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια υποσχόμενο ένα φαντασμαγορικά σόου. Τα εκατομμύρια των θεατών που έχουν παρακολουθήσει τις sold-out συναυλίες τους, εξάλλου, επιβεβαιώνουν πως οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν μια μοναδική κι αξέχαστη μουσική εμπειρία.

fb: Rammstein

Δεδομένου, μάλιστα, ότι γιορτάζουν τα 30ά τους γενέθλια το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν θα αποτελεί μια αναδρομή στις σημαντικότερες μουσικές στιγμές της διαδρομής τους.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Προπώληση  ΕΔΩ 

*Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας (βλ. χάρτη) ισχύουν κανονικά και για το νέο venue.
** Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου (βλ. χάρτη).
***Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο [email protected].