Skip to main content

Φίνος Φιλμ: Ευχές για καλή Σαρακοστή με χιουμοριστικό αφιέρωμα

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» λέει ο λαός μας θέλοντας να τονίσει πως ο τίμιος και ηθικός άνθρωπος δεν έχει τίποτε να φοβηθεί

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η Φίνος Φιλμ εύχεται χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή με ένα χιουμοριστικό αφιέρωμα στην παροιμία «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Η θρυλική ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών, συγκέντρωσε σκηνές με αγαπημένους ηθοποιούς σε διάφορες σκηνές, να λένε την παραπάνω ατάκα, όπως και άλλα παρόμοια σαν «Κάνεις τη βρωμιά που τι κάνεις βρες και έναν τρόπο να την καλύψεις», «Υπήρξα πάντοτε αυστηρός, ηθικός και τίμιος», «Σπαθί τίμια και σταράτα».

Η παροιμία «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» παραμένει επίκαιρη και διαχρονική, αφού ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις της καθημερινότητας μας, με την ατιμία και την παρανομία να κρατούν καλά δυστυχώς ακόμα.


«Χρόνια Πολλά φίλες και φίλοι! Καλή Σαρακοστή! «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» λέει ο λαός μας θέλοντας να τονίσει πως ο τίμιος και ηθικός άνθρωπος δεν έχει τίποτε να φοβηθεί.


Τυχόν συκοφαντίες δεν τον αγγίζουν αφού ούτε παρανόμησε ούτε έβλαψε ποτέ κανέναν» αναφέρει στην ανάρτησή της η ιστορική εταιρεία παραγωγής.