Skip to main content

Πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ από το «Beverly Hills 90210»

Σε ηλικία 58 ετών

Ο Ντέιβιντ Γκέιλ, ο ηθοποιός της σαπουνόπερας γνωστός για τον ρόλο του στο spinoff του «General Hospital» ως «Port Charles» καθώς και για τον ρόλο του στο «Beverly Hills, 90210», πέθανε σε ηλικία 58 ετών. Η αδελφή του Γκέιλ, Katie Colmenares, επιβεβαίωσε το θάνατό του σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο, γράφοντας: «Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου».

Και συνέχισε, «Πάντα ο wingman μου, πάντα ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι ποτέ ίδια, αλλά θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε που λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα».

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Λίγο αργότερα, ο Πίτερ Φεριέρο, ο οποίος φιλοξενεί ένα podcast του Beverly Hills, 90210, έκανε γνωστή την είδηση και εκείνος μέσω του Instagram Story του. «Μόλις μου είπαν οι φίλοι του ότι ο Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε», είπε ο Φεριέρο. «Είμαι τόσο στενοχωρημένος από αυτά τα νέα. Τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω».