Skip to main content

«Ήχοι της Γης» από την Εύη Σιαμαντά

«Ήχοι της Γης» θα πλημμυρίσουν το El Convento Del Arte (Βιργινίας Μπενάκη 7 – Μεταξουργείο), μέσα από τη μοναδική συναυλία της Εύης Σιαμαντά, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 10 το βράδυ.

Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια, με το εύρος και την αρμονία της φωνής της και τους μουσικούς της, τον Μάνο Σαριδάκη στο πιάνο και τον Κώστα Βαζούρα στα πνευστά, θα παρασύρουν το κοινό σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι από το παγκόσμιο ρεπερτόριο, με διασκευές jazzy ύφους με ευφάνταστα vocals της Εύης Σιαμαντά και με αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Με διάρκεια δυόμισι ωρών, η βραδιά θα ξεκινήσει με μελωδίες σε ρυθμούς jazzy, swing, latin, soul, tango, fado, bossa nova, στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βραζιλιάνικα και ισπανικά, για να καταλήξει σε αθάνατα ελληνικά τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα – έκπληξη με την υπογραφή του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Πάνου Αμαραντίδη.

Πληροφορίες

El Convento Del Arte: Βιργινίας Μπενάκη 7 – Μεταξουργείο, τηλ. κρατήσεων: 210 5200602. Διάρκεια: 2 ώρες και 30 λεπτά (με διάλλειμα). Ώρα προσέλευσης: 21:30, ώρα έναρξης: 22:00. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, τηλεφωνικά: 11876, ηλεκτρονικά: viva.gr.

naftemporiki.gr