Skip to main content

«American Horror Story»: Η Κλάρα ΜακΓκρέγκορ μιλάει για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο

Στο «American Horror Story: NYC», η Κλάρα υποδύεται την KK, μέλος μιας λεσβιακής ομάδας.

Η Κλάρα ΜακΓκρέγκορ φοβάται τις ιστορίες τρόμου, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του Ράιαν Μέρφι και τη σπουδαία τηλεοπτική του σειρά «American Horror Story».

«Δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρη καμία σεζόν, καθαρά από τους δικούς μου φόβους και ανησυχίες, αλλά έχω δει αρκετά επεισόδια», λέει, προσθέτοντας ότι είναι θαυμάστρια της σειράς.

Για τον λόγο αυτό η Κλάρα πήρε την απόφαση να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην πρόσφατη σεζόν της σειράς, όπως επισημαίνει το WWD.

Στο «American Horror Story: NYC», η Κλάρα υποδύεται την KK, το τρίτο μέλος μιας λεσβιακής ομάδας μαζί με τη Σάντρα Μπέρνχαρντ και την Κουέι Ταν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 στη Νέα Υόρκη.

«Ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίοδος για τις λεσβίες. Νομίζω ότι υπήρξε σίγουρα μια μεγάλη εξέγερση ή ένα μεγάλο κίνημα γκέι μπαρ, αλλά αυτό ήταν κυρίως ένα είδος γκέι μπαρ για άνδρες και νομίζω ότι οι λεσβίες προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο τους εκεί μέσα», λέει η Κλάρα. «Και έτσι νομίζω ότι η ΚΚ και η ομάδα της απλώς προσπαθούν να παλέψουν για να εκπροσωπηθούν όπως και οι άνδρες εκείνη την εποχή στην κοινότητα. Οπότε ναι, η KK είναι σκληρή, αλλά νομίζω ότι έχει μια χρυσή καρδιά. Μου αρέσει».

Ο ρόλος ήρθε μέσω μιας οντισιόν που της κανόνισε ο ατζέντης της και αφού έστειλε το βίντεο που γύρισε μόνη της προσπάθησε να το ξεχάσει.

Η ΜακΓκρέγκορ λέει ότι ενδιαφερόταν για την υποκριτική από μικρή, αλλά, όπως συνηθίζουν να κάνουν πολλοί στη θέση της, απέφυγε να μιλήσει για αυτό εξαιτίας του πατέρα της Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.
«Συμμετείχα πάντα σε σχολικές παραστάσεις και πάντα είχα μια συγγένεια με τον κινηματογράφο και το θέατρο», λέει.