Skip to main content

Γερμανία: Κάλεσε την αστυνομία στη θέα μεγάλου καβουριού

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην αστυνομία αποφάσισε να απευθυνθεί μία γυναίκα στη νότια Γερμανία, αντικρίζοντας ένα μεγάλο καβούρι να έχει εισβάλει στο σπίτι της.

Το καβούρι, μεγέθους 25 εκατοστών σύμφωνα με το Associated Press, βρήκε την ευκαιρία να μπει στο σπίτι της γυναίκας, κοντά στο Φράιμπουργκ, από μια ανοιχτή πόρτα.

Στη θέα του καβουριού, η ένοικος του σπιτιού κάλεσε τις αρχές, ενώ μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, το είχε ήδη παγιδεύσει, σκεπάζοντάς το με έναν κάδο σκουπιδιών.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας μπόρεσαν να βάλουν το καβούρι σε ένα δοχείο και στη συνέχεια να το μεταφέρουν σε μια τοπική κτηνιατρική κλινική.

Το κινεζικό καβούρι, το οποίο προέρχεται από την Ασία, συναντάται σε πολλά ποτάμια στη Γερμανία, ενώ το σπίτι της γυναίκας δεν βρίσκεται μακριά από τον Ρήνο, αν και το συγκεκριμένο είδος δεν έχει αναφερθεί ποτέ στην περιοχή. Δεν θεωρείται επικίνδυνα.

Με πληροφορίες από Associated Press

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.