Skip to main content

Η απλότητα των basics

Υπάρχει ένας τρόπος να επιτρέψετε στο χαλαρό στιλ «Miami» να σας συντροφεύσει μέχρι τα μέσα της σεζόν, χωρίς να στερήσετε την εμφάνισή σας από τα χρώματα που κυριαρχούν στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και τις πιο θερμές υφές των υφασμάτων της εποχής.

Η ομάδα του In Icons We Trust αποκωδικοποίησε τα βασικά κομμάτια που χρειάζεται κάθε άνδρας, ο οποίος παίρνει στα σοβαρά το στιλ του.

· Το μαύρο μπλουζάκι: Μη συμβιβάζεστε με ένα απλό μακό t-shirt, επενδύστε σε ένα καλό, έστω και βαμβακερό κομμάτι εταιρείας ή ένα μακρυμάνικο κομμάτι με ύφανση που να μοιάζει με λεπτή και διακριτική πλέξη. Μεγαλώνοντας, οφείλετε στον εαυτό σας ακόμη και τα πιο απλά στοιχεία της εμφάνισής σας να είναι καλοραμμένα.

· Το δίκουμπο σακάκι: ειδικά αυτή η ενδιάμεση εποχή είναι η καλύτερη για να αγκαλιάσει τη χαλαρή διάθεση που εκπέμπει ένα δίκουμπο σακάκι με γυαλιστερή υφή και διακριτικό καρό. Πάνω από ένα μαύρο μπλουζάκι, ο συνδυασμός ανθρακί – καφέ – μπλε θεωρείται ιδανικός.

· Παντελόνι με πιέτα: Μία είναι αρκετή για να δώσει στο αποτέλεσμα μία σωστή κίνηση αλλά και ανάλαφρη 80’s διάθεση. Οι λοξές πλαϊνές τσέπες θεωρούνται must. Εστιάστε στο μήκος του ρεβέρ και τολμήστε να το σηκώσετε μερικά εκατοστά ψηλότερα από συνήθως.

· Τα δερμάτινα loafers: Φορέστε τα πριν μπει ο χειμώνας, αφού μετά δεν θα υπάρχει το περιθώριο να περπατήσετε άνετα μέσα σε ένα ζευγάρι με ύφανση.

· Συμπληρώστε με μία δερμάτινη ζώνη που δένει με τα παπούτσια και κάνει τη δική της χρωματική δήλωση, αναβαθμίζοντας στιλιστικά το σύνολο.

THE LOOK

Σακάκι από μαλλί, βαμβακερό παντελόνι και μάλλινο πουλόβερ Όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι. Loafers Haralas, Διαθέσιμα από τον Haralas.

Ρολόι από την IWC Aquatimer Edition «Expedition Jacques-Yves Cousteau» , διαθέσιμο στο www.iwc.com.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα