Skip to main content

Οι κανόνες της κομψότητας

Το κοστούμι είναι υπόθεση παντός καιρού. Είτε επιλέξετε ένα casual σύνολο σε ίσιες, χαλαρές γραμμές, είτε ένα αυστηρό, επαγγελματικό κοστούμι, λίγα πράγματα αλλάζουν.

Το ίδιο ισχύει και για τις εναλλαγές των εποχών. Χειμώνας ή καλοκαίρι, λίγη σημασία έχει, αρκεί να επιλέγετε με σύνεση τα υφάσματα και τις υφές που θα το φιλοξενήσουν.

Με την αφορμή αυτού του κοστουμιού στο μπλε το κοβάλτιου, η ομάδα του In Icons We Trust εστιάζει σε κάποιες βασικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν στις φθινοπωρινές σας αγορές:

· Τα πουκάμισα με κοντό, τρίγωνο γιακά, κολακεύουν ιδιαίτερα κάθε είδους κοστούμι, ειδικά αυτά με ανοιχτό πέλος. Έτσι αφήνουν ελεύθερο χώρο για κάθε είδους γραβάτα.

· Φέτος είναι η χρονιά που η γραβάτα σε στενή γραμμή θα φορεθεί ιδιαίτερα. Επιλέξτε μία μονόχρωμη που ταιριάζει με πολλές εμφανίσεις.

· Μπορεί να αγαπάτε τις ανατροπές, όπως τα στενά παντελόνια με κοντό ρεβέρ που θυμίζουν ιταλική φινέτσα, όμως η ίσια γραμμή που χαρακτηρίζει αυτό εδώ το κομμάτι είναι η πιο κλασική αλλά και κολακευτική επιλογή για ένα σύνολο δυναμικό και ενδιαφέρον.

· Μην ξεχνάτε, πού και πού, να παίζετε με τους κανόνες. Η ομάδα του In Icons We Trust ταίριαξε αυτό το κλασικό κοστούμι με ένα ζευγάρι boat shoes, τονίζοντας την ευελιξία που μπορεί να έχει μία παραδοσιακή εμφάνιση.

ΤΗΕ LOOK

Κοστούμι από μετάξι και βαμβάκι και βαμβακερό πουκάμισο, όλα Vardas, διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Δερμάτινα παπούτσια από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι από την IWC Pilot’s Watch Chronograph Spitfire, διαθέσιμο στο www.iwc.com.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα