Skip to main content

Το καλοκαίρι δεν χρειάζεται πολλά

Υπάρχουν ορισμένες ημέρες που θέλει κανείς βάλει το πρώτο πράγμα που θα βρει μπροστά του και να βγει έξω από το σπίτι, στον ζεστό ήλιο και τη ράθυμη ημέρα που απλώνεται.

Η ομάδα του In Icons We Trust φροντίζει ώστε αυτά που θα βρείτε μπροστά σας όταν αποφασίσετε απλά να ντυθείτε και να βγείτε, να είναι και τα σωστά κομμάτια που θα συνθέσουν ένα χαλαρό αλλά κομψό λουκ.

· Ένα βαμβακερό πουκάμισο με μικρό καρό είναι ιδανικό για πολλαπλές ερμηνείες. Μπορεί να φορεθεί με ίσιο, λευκό παντελόνι, με τη χαλαρή, φαρδιά βερμούδα σας, ακόμη και πάνω από το μαγιό.

· Η κλασική καλοκαιρινή βερμούδα οφείλει να είναι από λινό ύφασμα, χωρίς όμως να τσαλακώνει και με την προδιάθεση να ταιριάξει με πολλαπλούς συνδυασμούς, από πόλο μέχρι πουκάμισο και σακάκι.

· Οι δερμάτινες εσπαντρίγιες ταιριάζουν με όλα και σας δίνουν την άνεση που τόσο επιθυμείτε, κουβαλώντας κι ένα πολύ σωστό στιλιστικό αποτύπωμα.

· Τα αξεσουάρ, όπως ένα ωραίο, χρωματιστό φουλάρι, καλοδεχούμενα.

THE LOOK

Βαμβακερό πουκάμισο και λινή βερμούδα Nautica, όλα διαθέσιμα από τα Nautica Stores & Notos Exclusive.

Δερμάτινες εσπαντρίγιες Tod’s, διαθέσιμες από τα καταστήματα Καλογήρου και από τη Tod’s Boutique.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα