Skip to main content

Χαλαρή κομψότητα στους τόνους του νερού

Η βερμούδα δεν χρειάζεται να αναλώνεται σε βαρετές εμφανίσεις, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενες αναρτήσεις, ωστόσο ήρθε η ώρα να επανέλθει στη βάση της.

Όπως εξηγεί ο ομάδα του In Icons We Trust, αυτό το σύνολο στηρίζεται στην ανάλαφρη κομψότητά της για να δημιουργήσει ένα αρχετυπικό καλοκαιρινό στιλ.

· Διαλέξτε ένα κομμάτι που να φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως εδώ, που η ημέρα θα περάσει ράθυμα δίπλα στο νερό, δικαιούστε να αγκαλιάσετε την πιο χαλαρή εκδοχή της βερμούδας που μοιάζει με μακρύ σορτς.

· Βρείτε την παλέτα σας και παίξτε μαζί της. Είναι πολύ ωραίο να φροντίζει κανείς να ταιριάζει τα κομμάτια μίας εμφάνισης, ακόμη και σε ημέρες όπου αυτή είναι η τελευταία σκέψη στο μυαλό.

· Τα μακριά μανίκια του πουκαμίσου δίνουν έναν ωραίο τόνο στο λουκ αυτό και μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα την ώρα που ο ήλιος θα αρχίσει να δύει.

· Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, οι επιλογές είναι πολλές με τη σημερινή πρόταση να περιλαμβάνει αυτά τα loafers.

THE LOOK

Βαμβακερό πουκάμισο και λινή βερμούδα Gant, όλα διαθέσιμα από τις Gant Boutiques.

Δερμάτινα παπούτσια από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι από την IWC Pilot’s Watch Chronograph Spitfire, διαθέσιμο στο www.iwc.com.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα