Skip to main content

Καστοριά: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια μικρής αρκούδας που εγκλωβίστηκε σε αγροικία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αίσιο ήταν το τέλος της περιπέτειας για ένα μικρό αρκουδάκι, ηλικίας κάτω των επτά μηνών, το οποίο εγκλωβίστηκε σε αγροικία στην περιοχή της Μεσοποταμίας Καστοριάς, τη Δευτέρα.

Το μικρό αρκουδάκι καταδιώχθηκε από αγέλη σκύλων και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, εγκλωβίστηκε σε συρματόπλεγμα αγροικίας, έξω από το δημοτικό διαμέρισμα της Μεσοποταμίας.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αμέσως την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Καστοριάς και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του ζώου.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της ομάδας άμεσης επέμβασης και συνεργάτης του Αρκτούρου στην ακριτική πόλη, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ανέφερε ότι το αρκουδάκι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ήταν αρκετά επιθετικό.

Μάλιστα, υπήρχε ο φόβος να εμφανιστεί η μητέρα του και να θεωρήσει πως το μικρό της απειλείται.

Τελικά, το ζώο απεγκλωβίστηκε από τα συρματοπλέγματα και χάθηκε τρέχοντας προς την μεριά του δάσους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.