Skip to main content

Το μαλακό κοστούμι του καλοκαιριού πρωτοτυπεί σε υφές και κοψίματα

Οι κανόνες του casual ντυσίματος μπορούν να βρουν θαυμάσια εφαρμογή το καλοκαίρι, σε ένα κοστούμι που μοιάζει να συντίθεται από ξεχωριστά κομμάτια τα οποία βρέθηκαν μαζί για να συμπληρώσουν ένα παζλ ενδιαφέρον και διαφορετικό.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, τα χρώματα δεν χρειάζεται να ξεφεύγουν πολύ από την ουδέτερη παλέτα που μας έχει συνηθίσει η μόδα του χειμώνα, αρκεί οι υφές να είναι δροσερές και ανάλαφρες.

– Το βαμβακερό σακάκι κάνει ξανά φέτος την εμφάνισή του, αφήνοντας υπόνοιες ότι πάει να γίνει απαραίτητο και κλασικό. Σε ίσια γραμμή, μπορεί να είναι πολύ πιο στενό στην εφαρμογή του από το παραδοσιακό, κρουστό σακάκι, αφού αγκαλιάζει το σώμα σαν ζακέτα, διατηρώντας πάντα την επισημότητα της γραμμής του.

– Το παντελόνι ακολουθεί την ίδια λογική του μαλακού casual, αφού μοιάζει σαν καλοραμμένη φόρμα. Η βαμβακερή του υφή επιτρέπει για ένα ενδιαφέρον ρεβέρ και για χαλαρές κινήσεις δίπλα στην πισίνα.

– Τα καλοκαιρινά loafers ποικίλουν, από υφασμάτινα μέχρι και ψάθινα. Σήμερα, επελέγη ένα δερμάτινο ζευγάρι που θα χαρίσει την απαραίτητη επισημότητα στο σύνολο. 

– Τα πόλο πολλοί αγάπησαν, τις πλεκτές εκδοχές τους όμως λίγοι ξέρουν πώς να τις φορούν σωστά. Ορίστε μία καλή ευκαιρία για να καταλάβουμε πως συνδυάζεται χωρίς να κλέβει την παράσταση, αλλά να προσθέτει πόντους στιλ. 

ΤΗΕ LOOK

Βαμβακερό Σακάκι, πλεκτό πόλο και βαμβακερό παντελόνι όλα Antony Morato. Διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Δερμάτινα Loafers Tod’s. Διαθέσιμα στις Tod’s Boutiques και Καλογήρου.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα