Η σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος των κρασιών δεν είναι θέμα σχολαστικότητας, αλλά ουσίας. Ένα σπουδαίο λευκό κρασί που είναι εξαιρετικό όταν σερβίρεται στους 12oC, στους 15oC χάνει την ισορροπία του και εμφανίζεται πλαδαρό. Αντίστοιχα ένα μεγάλο ερυθρό, σερβιρισμένο στους 18oC αναδεικνύει τον πλούτο και την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα του. Στους 22oC, όμως, θα μας φανεί βαρύ και αλκοολικό. Και προσέξτε, αρκούν λίγα λεπτά από τη στιγμή που θα το ανοίξουμε για να «ανεβάσει» θερμοκρασία. Συνεπώς, αξίζει να δώσουμε λίγη προσοχή, για να αποσπάσουμε το μέγιστο δυνατό της απόλαυσης από τα αγαπημένα μας κρασιά. Ιδού, λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε:
Δημοφιλή
Ιρανική καταιγίδα πυραύλων κατά του Ισραήλ - Στα καταφύγια οι Ισραηλνοί - Σειρήνες στην Χάιφα
LIVE - Σκηνικό τρόμου με δεκάδες νεκρούς και πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές σε Ισραήλ και Ιράν - «Θα κρατήσει εβδομάδες, όχι ημέρες»
Προσωπικός Αριθμός: Πάνω από 337.000 πολίτες τον έχουν ήδη εκδώσει - Εντοπίστηκαν 96.000 «διαφορές»
Η επόμενη ημέρα για τον «μεγιστάνα» των ακινήτων στην Ελλάδα
Γερμανικό ΥΠΕΞ: Προειδοποιήσεις προς όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα