Skip to main content

Φτιάξτε Casa Paloma στο σπίτι με την τεκίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ

Η Casamigos, η super-premium τεκίλα φτιαγμένη από φίλους… για φίλους, έχει ήδη καλωσορίσει την ελληνική παρέα του House Of Friends και είναι ό,τι πρέπει για το τριήμερο, μέσα από ένα λαχταριστό κοκτέιλ.

Όταν ο George Clooney, ο Rande Gerber και ο Michael Meldman θέλησαν να απολαμβάνουν μια τεκίλα με την καλύτερη και απαλότερη γεύση που δεν χρειάζεται να καλύπτεται με αλάτι ή άλλα συστατικά, έφτιαξαν τη δική τους τεκίλα, την Casamigos. Συνεργάστηκαν για χρόνια με τον master distiller στο Jalisco του Μεξικού και πραγματοποίησαν πολλές τυφλές γευστικές δοκιμές μέχρι να βεβαιωθούν ότι είχαν επιτύχει το στόχο τους.

Η φιλία, λοιπόν, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της τεκίλας Casamigos, το όνομα της οποίας εμπνεύστηκε από τους τρεις καλούς φίλους και, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της super-premium τεκίλας, παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες από 100% Μπλε Αγαύη. Το όνομα Casamigos προέρχεται από τα διπλανά σπίτια του Clooney και του Gerber στο Μεξικό και μεταφράζεται ως «Το Σπίτι των Φίλων».

Διαβάστε περισσότερα