Skip to main content

5 συναυλίες για το τριήμερο

Η Αθήνα γίνεται μια μεγάλη μουσική σκηνή και γιορτάζει.

O Mίλτος Πασχολίδης στον Σταυρό του Νότου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εντός έδρας, πιστός στο ραντεβού του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ετοιμάζει και αυτόν το Χειμώνα τα πιο ζεστά και ξεχωριστά μουσικά βράδια.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, την επανεκτέλεση  του οριακού δίσκου του Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο» (εκδ. Ogdoo Music Group), αλλά και της τέταρτης συγγραφικής του εργασίας, με τίτλο «Ξενοδοχεία» (εκδ. Αλεξάνδρεια), επιστρέφει στο σταθερό του στέκι, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει – εκπλήξεις της στιγμής.

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίσεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή, αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Info
Κάθε Σάββατο έως 18 Μαρτίου
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Εισιτήριο Ορθίων: 14 €  (Αφορά την είσοδο στον χώρο)
Ώρα Έναρξης: 22.30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο VOX

Μια νέα παράσταση ή ένας νέος τρόπος να κοιτάξουν την Τέχνη τους
και τον τρόπο που πορεύονται;

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, πάντα ανήσυχοι και δημιουργικοί, επανασυστήνονται ακόμη μια φορά και με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας δημιουργούν μια νέα πρόταση στην παρουσίαση του αγαπημένου τους ρεπερτορίου.

Με το βλέμμα σταθερά στο κοινό τους, στοχεύουν στη δημιουργία μιας ενιαίας δυναμικής που να ενώνει σκηνή και θεατές. Με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας-που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην τελευταία εικοσαετία-ιδωμένα μέσα από ένα νέο πρίσμα, αλλά και έναν ανοιχτό διάλογο σε απρόβλεπτες επιλογές από το εγχώριο και το διεθνές ρεπερτόριο, επιχειρούν να συμπαρασύρουν τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων.

Info
Κάθε Σάββατο έως 25 Μαρτίου
VOX
Ιερά οδός 16
Τηλ. κρατήσεων: 210.3475900
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00

O Φοίβος Δεληβοριάς στο Κύτταρο

Λίγους μήνες μετά τη μοναδική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, στην Αθήνα και στη μεγάλη συναυλία της Τεχνόπολης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν «ζωντανοί στο Κύτταρο». Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στον μυστικό κόσμο του ιστορικού rock club, για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Info
Σάββατo 18 Φεβρουαρίου,  4 – 11 – 18 – 25 Μαρτίου και 1 – 8 Απριλίου
Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ: 210 8224134
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 15€ (Ορθίων)
Μπύρα/Κρασί: 5€ – Ποτό: 8€ (Μπαρ)
Μπύρα/Κρασί: 12€ – Ποτό: 15€ (Καθήμενοι) Χυμός/Αναψυκτικό: 8€
140 € φιάλη ποτού ανά 4 άτομα, 70€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
Κρατήσεις: 210 8224134 / 6977 641373

Ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στο Fuzz Club

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών επιστρέφει στο Fuzz Live Music Club. Ο Γιάννης Αγγελάκας, μαζί με τους 100°C, έρχεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και φτάνει μέχρι τον δίσκο “Έχω κέφια” που κυκλοφόρησε το 2022.

Λίγους μήνες μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την αποθεωτική εμφάνισή τους στο Release Athens, και ένα χρόνο μετά το διπλό sold-out στο Fuzz Club, θα ανταμώσουμε ξανά για ακόμα δυο βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Και τις δύο βραδιές θα ανοίξει ο Κωνσταντής Πιστιόλης σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια της παράδοσης με ένα loop station.

Info
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
Η προπώληση ξεκινά στα 13€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 15€. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 17€.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.
Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876, Online στα fuzzclub.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία / Καταστήματα  Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης. Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο fuzzclub.gr.

Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο Gazarte Roof Stage

Δυο συναυλίες αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη.  Συμμετέχουν οι (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Κηλαηδόνη, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μανώλης Φάμελλος.

Η πολύχρωμη και κεφάτη παρέα μας ανανεώθηκε και αποβιβάζεται ξανά στο Roof Stage του Gazarte ιχνηλατώντας το μονοπάτι του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Με αφορμή το ντεμπούτο που κάνει αυτές τις μέρες στην δισκογραφία, το μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων. Η συντροφιά μεγάλωσε, εμπλουτίστηκε, αναμορφώθηκε (αλλά δεν συμμορφώθηκε) και οσονούπω κυκλοφορεί ψηφιακά και σε διπλό cd με πολλές διακεκριμένες συμμετοχές και φρέσκιες εκτελέσεις, πάντα όμως πιστές στο πνεύμα των επίκαιρων τραγουδιών του, που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει, με τη φροντίδα του Μανώλη Φάμελλου και της Μαρίας Κηλαηδόνη.

Info
Roof Stage του Gazarte
Βουτάδων 34, Γκάζι
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 21.00