Skip to main content

Eλένη Μπούκλη: Το «Σπιρτόκουτο The Μusical» είναι τα συναισθήματα στην υπερβολή τους

Η Eλένη Μπούκλη, η οποία συμμετέχει στο «Σπιρτόκουτο: The Μusical» που παρουσιάζεται στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, μιλάει στο clickatlife για το τρελό γέλιο της παράστασης και πώς καλλιεργεί την ασφυξία, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Οικονομίδη στην οποία βασίζεται το μιούζικαλ που σκηνοθετεί ο Γιάννης Νιάρρος.

«Είναι τα συναισθήματα στην υπερβολή τους», λέει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι ο πυρήνας της ιστορίας αφορά ένα θέμα που δεν είναι μόνο ελληνικό. «Στην Ελλάδα το εκφράζουμε με ουρλιαχτά, δε σημαίνει όμως ότι κάποιος δεν ουρλιάζει και μέσα του», σημειώνει.

Για την ίδια το θέατρο που θέλει να κάνει είναι αυτό που συγκινεί, ενώ κοιτώντας γύρω της παρατηρεί ότι υπάρχει οργή που δεν οδηγεί σε κάποια αλλαγή αλλά μόνο σε εκτόνωση.

Συμμετέχετε στην παράσταση «Σπιρτόκουτο: The Musical», την οποία έχει αγκαλιάσει το κοινό. Η επιτυχία της οδήγησε μάλιστα στη απόφαση να παραταθούν οι παραστάσεις μέχρι τις 22 Ιανουαρίου. Πώς νιώθετε που είστε μέρος μιας παράστασης που αναβιώνει και διασκευάζει μια κλασική ελληνικής ταινίας;

Διαβάστε περισσότερα