Skip to main content

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με μια vegan φιέστα

Είτε είστε vegan είτε όχι, η Vegan Fiesta Hellas είναι μια καλή ευκαιρία για «πράσινη» βόλτα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα γίνει λίγο πιο «πράσινη» στις 3 και 4 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 21.00, καθώς πρόκειται να φιλοξενήσει τη Vegan Fiesta Hellas, μια μη-κερδοσκοπική vegan εκδήλωση, για όσους ενδιαφέρονται για τον vegan τρόπο ζωής και θα ήθελαν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, αλλά και γι’ αυτούς που απλά αναρωτιούνται για το τι τρώνε οι vegan.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κοινωνικού και οικονομικού στρώματος και σκοπός της είναι να απαντήσει σε ερωτήματα και ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με τον βιγκανισμό, αλλά και να προβάλλει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην υγεία μας, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων. Μέσα από ενημερωτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα θα αποδείξει ότι η βίγκαν διατροφή είναι κατάλληλη για όλους και διαθέτει άπειρες νόστιμες, υγιεινές και οικονομικές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα