Skip to main content

Athens Flair: Το σπίτι όπου έζησε η Έλλη Λαμπέτη γίνεται ξενοδοχείο

 

Το ιστορικό, νεοκλασικό κτίριο, όπου έζησε η Έλλη Λαμπέτη, μεταμορφώθηκε σε ένα νέο ξενοδοχείο που θέλει να μας κάνει να ανακαλύψουμε τη ρομαντική πλευρά της πόλης.

Στο κέντρο της Αθήνας, στη Δελφών και Διδότου στο Κολωνάκι, το πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα φιλοξενεί πλέον το Athens Flair, ένα νέο ξενοδοχείο στην πόλη υπό την διοίκηση της εταιρείας Hotelising, που αναδεικνύει τη γοητεία της διαχρονικότητας στη φιλοξενία, την αρχιτεκτονική και την αθηναϊκή κομψότητα, μέσα από ένα πλούσιο παρελθόν που εναρμονίζεται στο τώρα.

To αρχιτεκτονικό αυτό διαμάντι συνδυάζει τέλεια την πλούσια κληρονομιά του με τη σύγχρονη κομψότητα και τις μοντέρνες ανέσεις, με κάθε λεπτομέρεια να έχει μελετηθεί προσεκτικά. Ένα πολυτελές κτίσμα που αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη, καλωσορίζοντας τον σε ένα κομψό περιβάλλον, σχεδιασμένο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στην Αθήνα.

Το Athens Flair κρατά την ουσία μιας παλαιότερης κλασικής ομορφιάς σε μια πόλη που γιορτάζει το πλούσιο παρελθόν της σε κάθε βήμα. Η ιστορία και το νεοκλασικό του σχέδιο ενισχύουν τον χαρακτήρα του, ενώ υπάρχει μια πολυτέλεια που ξεπερνά κάθε εποχή.

Διαβάστε περισσότερα