Skip to main content

Ξέρατε ότι υπάρχει μια πτήση που διαρκεί 47 δευτερόλεπτα;

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση, να περάσει από τον έλεγχο, να περιμένει στο gate και στη συνέχεια να επιβιβαστεί, σίγουρα θα το σκεφτεί λίγο περισσότερο αν η πτήση διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.

Η πτήση αυτή πραγματοποιείται στη Σκωτία και αποτελεί την πιο σύντομη εμπορική πτήση παγκοσμίως, μεταφέροντας επιβάτες μεταξύ Westray και Papa Westray, στο αρχιπέλαγος Orkney, σε μόλις… 47 δευτερόλεπτα. Η πτήση αυτή μεταφέρει αστυνομικούς, δασκάλους, μαθητές και γιατρούς σε ένα 8θέσιο αεροσκάφος της Britten Norman Islander και έχει δημιουργηθεί για όσους θέλουν να γλιτώσουν τη μεταφορά με το καράβι που διαρκεί 20 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.