Skip to main content

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για το 100% της Κορρές

Από την έντυπη έκδοση

Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της Nissos προς τους μετόχους της Κορρές για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της γνωστοποίησε η εισηγμένη εταιρεία. Η Nissos, που ξεκίνησε τη σχετική διαδικασία στις 7 Φεβρουαρίου, κατέχει άμεσα 12.774.113 μετοχές που αντιστοιχούν σε 94,02% των δικαιωμάτων ψήφου της Κορρές, και η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης θα διαρκέσει 4 εβδομάδες, με έναρξη στις 26 Μαρτίου και λήξη στις 23 Απριλίου 2018.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Πληροφοριακό Δελτίο θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο της Αlpha Bank από τις 26 Μαρτίου και οι μέτοχοι θα μπορούν από τις καθ’ όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, να λαμβάνουν αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου. Σημειώνεται ότι ο Προτείνων έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να αποκτήσει επιπλέον μετοχές της εταιρείας, μέσω του Χ.Α., έναντι τιμήματος ίσου με το προσφερόμενο τίμημα 5,08 ευρώ ανά μετοχή. 

Σημειώνεται ότι ήδη από την ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και την 21.03.2018 ο Προτείνων απέκτησε, μέσω Χ.Α., 936.049 μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 6,89% του μετοχικού κεφαλαίου της Κορρές ελέγχοντας συνολικά ποσοστό 94,02%. 

Το αποτέλεσμα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθεί εντός δύο εργασίμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής και η ημερομηνία έναρξης καταβολής του Προσφερόμενου Τιμήματος αναμένεται να είναι η 27.04.2018.