Skip to main content

Προετοίμασε το εξοχικό: 3+2 οικονομικές Android τηλεοράσεις

Οι ζέστες φέτος άρχισαν από νωρίς, ξεκάθαρο σημάδι ότι θα περάσεις αρκετό χρόνο στο εξοχικό σου! Είναι όλα έτοιμα για ξέγνοιαστες αποδράσεις; - Sponsored Content

Ο καιρός έχει δείξει τις προθέσεις του, μπροστά μας υπάρχει ένα ζεστό Πάσχα και σίγουρα ένα ζεστό καλοκαίρι. Ξεκινάμε λοιπόν τις προετοιμασίες για το εξοχικό μας από νωρίς! Ένα χρήσιμο βήμα είναι να εξοπλίσεις το εξοχικό σου με την κατάλληλη τηλεόραση! Φυσικά η σωστή επιλογή πλέον είναι να πάρεις μια Android TV για να έχεις όλες τις smart λειτουργίες που έχεις συνηθίσει. Μην αγχώνεσαι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία, αφού εμείς συ έχουμε βρει τις πιο οικονομικές λύσεις!

1. Turbo-X Android TV TXV-AF3295 32″ HD Ready

Ξεκινάμε από την πλέον οικονομική λύση, 32 ίντσες, android TV κάτω από τα 200 ευρώ! Είναι μια λύση για μικρούς χώρους σε ανάλυση HD Ready που όμως προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα. Μέσα από ένα γνώριμο περιβάλλον χρήσης και πρόσβαση στο Google Play Store όπου μπορείς να βρεις αγαπημένες εφαρμογές, ταινίες, εκπομπές, παιχνίδια και μουσική, με ενσωματωμένο Google Assistant. Οι TurboX τρέχουν με την έκδοση 9.0 Android TV και φυσικά υποστηρίζουν και Chromecast για να στριμάρεις από το κινητό σου! Διαθέτει θύρα LAN (Ethernet), 2x HDMI, USB, Bluetooth® και Wi-Fi για γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση και συνδεσιμότητα. Τέλος είναι εξοπλισμένη και επίγειο ψηφιακό δέκτη DVB-T2 για να βλέπεις με απόλυτη ευκρίνεια. Ταυτόχρονα, είσαι προετοιμασμένος για τυχόν μελλοντικές αναβαθμίσεις. Χρησιμοποίησε το Android smartphone ή το tablet σου για να ελέγχεις απομακρυσμένα τις λειτουργίες της Smart TV. Η εύκολη εναλλαγή μεταξύ d-pad/touchpad σου επιτρέπει να αλλάζεις εύκολα περιεχόμενο ή να παίζεις Android games στην οθόνη της. Μικρή, οικονομική αλλά πανίσχυρη!

2. LED TV Turbo-X 40″ TXV-AF4075 Full HD

Ελάχιστα πάνω από τα 200 ευρώ θα βρεις μια λύση στις 40 ίντσες και ανάλυση full HD. Με φυσική ποιότητα εικόνας ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσης και λειτουργικό Android TV σου ανοίγει ένα παράθυρο σε έναν νέο τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Με την Android TV, έκδοση 11, έχεις  πρόσβαση στις μεγαλύτερες πλατφόρμες περιεχομένου (Netflix, Amazon Prime Video, YouTube), σε φωτογραφίες, παιχνίδια και σε δημοφιλείς εφαρμογές. Φυσικά υποστηρίζει chromecast. H ευέλικτη συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth®, οι θύρες HDMI 2.0 (ARC), η συμβατότητα με Dolby® Audio και Dolby® Digital Plus, οι τεχνολογίες εικόνας HDR10/HLG, καθώς και το εύχρηστο τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρο φωνητικών εντολών για τον Google Assistant θα σε φέρουν σε επαφή με το διαδίκτυο μέχρι να πεις «Hey Google».

3. Turbo-X Android TV TXV-AU5595SMT 55″ 4Κ Ultra HD

Αν είσαι από αυτούς που θέλουν μεγάλη οθόνη και 4Κ ανάλυση υπάρχει λύση! Στα 349 ευρώ έχεις την 55” Turbo-X TXV-AU5595 η οποία συνδυάζει την απόλυτη εμπειρία Smart TV με την ανώτερη ποιότητα εικόνας 4K HDR! Η σειρά Turbo-X 4K Smart τηλεοράσεων με Android TV (έκδοση 11) προσφέρει το περιεχόμενο που θέλεις, τη στιγμή που το θέλεις! Στο γνώριμο Google Play Store θα βρεις αγαπημένες εφαρμογές, ταινίες, εκπομπές, παιχνίδια και μουσική. Με ενσωματωμένο Google Assistant για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο με τη χρήση φωνητικών εντολών και Chromecast για συνεχή ροή περιεχομένου από συμβατές συσκευές έχεις ότι χρειάζεσαι για μοναδική ψυχαγωγία! Τέλος είναι συμβατή με την υπηρεσία υβριδικής πλατφόρμας μετάδοσης HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV), η οποία σου επιτρέπει να περιηγηθείς σε έναν πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό για προηγούμενα ή επόμενα προγράμματα, να παρακολουθείς on-demand εκπομπές μέσα από τον τηλεοπτικό σου δέκτη, χωρίς επιπλέον εφαρμογές ή επιπλέον συσκευές.

4. Turbo-X Android Portable TV 32” HD Ready

Για εσένα που θες και τις εκδρομές σου και την τηλεοπτική σου ψυχαγωγία υπάρχει λύση! Επαναφορτιζόμενη φορητή Android TV στις 32 ίντσες! Με συμπαγή σχεδιασμό και σε διάφορα χρώματα,  με την ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου σου προσφέρει έως και 4 ώρες τηλεοπτικού θεάματος με μία και μόνο φόρτιση αποδεσμεύεσαι από καλώδια και τοίχους! Μπορείς πλέον να παρακολουθείς αγαπημένο τηλεοπτικό (και όχι μόνο) περιεχόμενο οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιθυμείς! Τα μοντέλα της σειράς Turbo-X Android Portable TV ισορροπούν με ακρίβεια την αποτύπωση του φωτισμού σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, διασφαλίζοντας ότι οι σκηνές είναι γεμάτες με δυναμική αντίθεση. Εξοπλισμένα με τεχνολογία Direct LED (όπου τα στοιχεία φωτισμού βρίσκονται σε σειρά πίσω σε όλο το εύρος τη οθόνης στέλνοντας φώς απευθείας προς τον θεατή) αποδίδουν εικόνα με βελτιωμένη απόδοση, έντονη λάμψη στις φωτεινές λεπτομέρειες και πλούσια μαύρα στις σκιές.

5. Turbo-X LED TV TXV-P6575 65″ 4Κ Ultra HD

Τελευταία πρόταση μια Smart TV στις 65 ίντσες, για σένα που θες μεγάλη οθόνη και κόστος κάτω από 500 ευρώ! Σε ανάλυση 4Κ έχεις εικόνες υψηλότερης ποιότητας με λιγότερη παραμόρφωση. Με τεχνολογία Micro Dimming για τέλεια αντίθεση! Το Micro Dimming βελτιώνει σημαντικά την αντίθεση της Turbo-X Smart τηλεόρασής σου. Χάρη στο ειδικό λογισμικό, το οποίο αναλύει την εικόνα σε διαφορετικές ζώνες και τις προσαρμόζει ανάλογα, απολαμβάνεις απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία! Εκτός από θύρα Ethernet, θύρα USB 2.0, στερεοφωνικά ηχεία (2x 8W), 2x HDMI, υποδοχή ακουστικών και Wi-Fi, η συσκευή είναι  PVR Ready και προσφέρει δυνατότητα TimeShift. Μπορείς εύκολα να καταγράψεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα σε USB ή να πτήσεις «παύση» στο τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και καλή θέαση!