Skip to main content

EΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI, Παγκόσμια Καινοτομία για την παρασκευή ελληνικού καφέ

To ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI είναι ο ιδανικός συνδυασμός παράδοσης και τεχνολογίας - Sponsored Content

Μια παγκόσμια καινοτομία στην παρασκευή του ελληνικού καφέ φέρνει η εταιρεία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, με το λανσάρισμα ενός νέου συστήματος που εξασφαλίζει το σερβίρισμα του τέλειου ελληνικού καφέ στην κατάλληλη θερμοκρασία με συνέπεια και ταχύτητα, προσφέροντας μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή και ευκολία στον χρήστη. Πρόκειται για μια συσκευή που δημιουργεί νέα δεδομένα , προσφέροντας ευκολία και συνέπεια στους επαγγελματίες της εστίασης, της φιλοξενίας, αλλά και στους χώρους εργασίας. Και αυτό γιατί το νέο σύστημα προετοιμάζει και σερβίρει ένα απολαυστικό φλυτζάνι ελληνικό καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού σε 45 δευτερόλεπτα, με συνέπεια στο τέλειο αποτέλεσμα και επιτυχία στη γεύση.

To ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI είναι ο ιδανικός συνδυασμός παράδοσης και τεχνολογίας, γιατί χρησιμοποιεί το έξυπνο μπρίκι με αναδευτήρα και αισθητήρες ώστε να προετοιμάζει και να σερβίρει τον αυθεντικό ελληνικό καφέ με τέλειο καϊμάκι. Η χρήση των καψουλών διασφαλίζει την φρεσκάδα γιατί ο καφές διατηρείται σε προστατευτική ατμόσφαιρα και προσφέρει πάντα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά των εξαιρετικής ποιότητας κόκκων καφέ που έχει επιλέξει η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Το χαρμάνι του ελληνικού καφέ είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης μελέτης των ειδικών του ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και έχει ως βάση την υψηλή ποιότητα και τον εξαίρετο συνδυασμό κόκκων ποικιλίας Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta από την Ασία. Οι κάψουλες προσφέρουν ποικιλία, φρεσκάδα και σταθερά υψηλή ποιότητα. Διατίθενται 3 ποικιλίες: ο Κλασσικός, ο Σκούρος και ο Ελληνικός χωρίς καφεΐνη από κόκκους 100% Arabica με αποκαφεινοποίηση που επιτυγχάνεται με την χρήση νερού. Κάθε ποικιλία προσφέρεται σε μονή και διπλή κάψουλα ώστε εύκολα και γρήγορα κάποιος να ετοιμάσει και να σερβίρει μονό και διπλό ελληνικό.

Σε μια χώρα με σημαντικό τουρισμό και πλούσια παράδοση στην γαστρονομία, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ συνεισφέρει παρέχοντας το σερβίρισμα του αυθεντικού ελληνικού με τον καλύτερο και πλέον σύγχρονο τρόπο. Σήμερα οι επαγγελματίες της εστίασης και των ξενοδοχείων αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προετοιμασία του σωστού ελληνικού καφέ λόγω χρόνου, διαδικασίας και γνώσης της παρασκευής του. Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI με την ευκολία , την συνέπεια στο τέλειο αποτέλεσμα, την βέλτιστη ταχύτητα προετοιμασίας του ελληνικού λύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες.

Επίσης στους εργασιακούς χώρους , o ελληνικός καφές μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των εργαζομένων για ένα ρόφημα υψηλής αξίας, με αναζωογονητικά χαρακτηριστικά, συνεισφορά στο well-being και με την αρωματική δύναμη δίνει έμπνευση για κάθε ημέρα. Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI αποτελεί την ιδανική λύση για εύκολη παρασκευή του τέλειου ελληνικού και στο γραφείο, λύνοντας τις όποιες δυσκολίες και περιορισμούς υπήρχαν μέχρι τώρα. Οι κάψουλες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ προσφέρουν την ποικιλία και την premium ποιότητα για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες των εργαζομένων για την απόλαυση ενός αυθεντικού ελληνικού.

Όραμα της Ομάδας ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ είναι όλοι οι Έλληνες αλλά και οι φίλοι του καφέ σε όλον τον κόσμο, να απολαμβάνουν τον αυθεντικό ελληνικό, εύκολα γρήγορα και με συνέπεια στο τέλειο αποτέλεσμα.