Skip to main content

Alpha Business Banking: νέες online δυνατότητες που απλοποιούν τις συναλλαγές της επιχείρησής σας

Σε μία εποχή που η προσαρμογή των επιχειρήσεων στις τεχνολογικές εξελίξεις είναι μονόδρομος, η Alpha Bank παρέχει λύσεις και εργαλεία που διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας και εκσυγχρονίζουν τον τρόπο λειτουργίας της - Sponsored Content

Το Alpha Business Banking παρέχει στον επιχειρηματία όλες τις λειτουργικότητες που θα διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές και πληρωμές της επιχείρησής του, με ευκολία, ταχύτητα και την ασφάλεια που εγγυώνται οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές ηλεκτρονικών υπηρεσιών που εφαρμόζονται στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις.

Με απλά βήματα, από την άνεση του δικού σας χώρου, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα ψηφιακά εργαλεία που σας προσφέρει το Alpha Business Banking για μία ακόμα πιο άμεση και εύκολη τραπεζική καθημερινότητα.

Τι δυνατότητες σας παρέχει το Alpha Business Banking;

Online Διαχείριση Εταιρικών Λογαριασμών

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των εταιρικών σας λογαριασμών, οποιαδήποτε στιγμή και από όπου και να είστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ενεργή συνδρομή στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις, ώστε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα των λογαριασμών σας και τις κινήσεις της επιχείρησής σας.

Ταυτόχρονα, πλέον μπορείτε να μετατρέψετε τα έγχαρτα statements σε ηλεκτρονικά (e-statements) για να ενημερώνεστε άμεσα, μέσω email, για την έκδοση του αντιγράφου κινήσεων του λογαριασμού σας και να διατηρείτε ηλεκτρονικό αρχείο στο ασφαλές περιβάλλον του web banking, μειώνοντας έτσι το οικολογικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας.

Business Banking: Απλά, γρήγορα και ψηφιακά | ALPHA BANK

Εκτέλεση Πληρωμών & Εμβασμάτων

Μεταφέρετε χρηματικά ποσά ψηφιακά σε τράπεζες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μέσα από το myAlpha Web για Επιχειρήσεις και κερδίστε χρόνο καθημερινά στις συναλλαγές σας, ορίζοντας επαναλαμβανόμενες μεταφορές και προγραμματίζοντας την αποστολή εμβασμάτων σε μελλοντική ημερομηνία. Έτσι, διευκολύνεστε σε ό,τι αφορά ένα πλήθος τακτικών πληρωμών για την επιχείρησή σας, όπως είναι η εταιρική μισθοδοσία και η εξόφληση εισαγωγών.
Επιπλέον, πραγματοποιήστε μαζικές πληρωμές με τη χρήση ηλεκτρονικού αρχείου και αυτοματοποιήστε άμεσα τις διαδικασίες σας.

Alpha Mass Payments | ALPHA BANK

Ευκολία και ταχύτητα στη μετατροπή συναλλάγματος

Καλύψτε την ανάγκη της επιχείρησής σας σε συνάλλαγμα με την υπηρεσία Web FX για Επιχειρήσεις, από την άνεση του γραφείου σας, με μία ψηφιακή διαδικασία που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τις ισοτιμίες που ισχύουν σε πραγματικό χρόνο και να μετατρέψετε οποιοδήποτε ποσό χρειάζεστε έως 300.000 USD.
Ολοκληρώστε όλη τη συναλλαγή online μέσα από το myAlpha Web για επιχειρήσεις, χωρίς να πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα.

Υπηρεσία Web FX για επιχειρήσεις | ALPHA BANK

Πληρωμή Οφειλών Χωρίς Επίσκεψη σε Κατάστημα

Πραγματοποιήστε γρήγορα και εύκολα τις πληρωμές των δανείων της εταιρείας σας από το γραφείο σας και κερδίστε σημαντικό χρόνο ή καθορίστε τις πληρωμές σας για μελλοντική ημερομηνία, οργανώνοντας καλύτερα τις καθημερινές διαδικασίες στην επιχείρησή σας.
Επιπλέον, αποθηκεύστε τις πληρωμές σας στον υπολογιστή σας για να έχετε πλήρη εικόνα των κινήσεών σας ανά πάσα στιγμή αλλά και να συνδράμετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πληρωμή δανείων μέσα από την εταιρική myAlpha Web συνδρομή | ALPHA BANK

Υψηλές αποδόσεις για τα διαθέσιμα της επιχείρησής σας, μέσα από το myAlpha Web για Επιχειρήσεις

Με την Alpha Online Προθεσμιακή, μπορείτε να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά τα διαθέσιμα της Επιχείρησής σας και να εξασφαλίσετε υψηλές αποδόσεις εύκολα, γρήγορα και άμεσα, από όπου και να βρίσκεστε.

Alpha Online Προθεσμιακή για επιχειρήσεις | ALPHA BANK  

Συνδεθείτε σήμερα κιόλας στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις και πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας εταιρικές συναλλαγές, εύκολα με ασφάλεια όπου και αν βρίσκεστε, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.