Skip to main content

Με το instacar υποδεχόμαστε το 2024 με το Δεξί, για Καλή Χρονιά

Το instacar μας προσκαλεί να κάνουμε ποδαρικό στη νέα χρονιά με μια μοναδική προσφορά. Δείτε αναλυτικά!

Sponsored content

Η μοναδική αυτή προσφορά διαμορφώνεται ως εξής:

Περιλαμβάνει 50% μείωση στο μηνιαίο μίσθωμα σε όλα τα οχήματα για τους δύο πρώτους μήνες. Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής είναι 6 μήνες και η ενέργεια που ξεκίνησε σήμερα, θα είναι σε ισχύ μέχρι τέλος του μήνα.

Ευέλικτο leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις: 

To ευέλικτο leasing του instacar για ιδιώτες και επιχειρήσεις πραγματοποιείται χωρίς προκαταβολή. Για την απόκτηση του νέου οχήματος, ο χρήστης αρκεί να καταβάλει την αρχική συνδρομή, το instastart, μόνο για μια φορά, η οποία περιλαμβάνει την εγγραφή στην υπηρεσία (270€ + ΦΠΑ) και μια μηνιαία συνδρομή για το όχημα της επιλογής του,  η οποία μάλιστα επιστρέφεται αν κάποιος κρατήσει το όχημα 18μήνες με τη μορφή δωρεάν μισθώματος ή αν αποφασίσει να εξαγοράσει το όχημα, συνυπολογίζεται στην τελική τιμή. Με τον τρόπο αυτό το leasing πλέον απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε επαγγελματίες. Μπορεί κάποιος σαν ιδιώτης να επιλέξει το όχημα που ξεχωρίζει στον στόλο του instacar και χωρίς υπέρογκες προκαταβολές της τάξης του 20%, όπως στο παραδοσιακό leasing, να το έχει άμεσα δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει όχημα και να το παραλάβει σε 2-10 μέρες, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις. Επιπλέον χωρίς καμία δέσμευση μπορεί κάποιος να κρατήσει το όχημα για όσο το θέλει, μπορεί να το επιστρέψει, να το αλλάξει ή και να το εξαγοράσει ανά πάσα στιγμή. Οι υπηρεσίες του instacar απαλλάσσουν και από το φόβο που ενέχει η επιλογή ενός μεταχειρισμένου οχήματος. Ο ενδιαφερόμενος απλά επιλέγει μεταχειρισμένο όχημα από τον στόλο του instacar leasing μεταχειρισμένα, με την εγγύηση ότι θα είναι σαν καινούργιο, ενώ θα υπάρχουν όλες οι παροχές του leasing όπως πλήρης κάλυψη για ζημιές, βλάβες, service, τέλη κυκλοφορίας και μικτή ασφάλεια.

Δεν υπάρχει καμιά εμπλοκή από τράπεζες και το instacar πραγματοποιεί έναν σύντομο και τυπικό οικονομικό έλεγχο, κι αν εγκριθεί το αίτημα του ενδιαφερόμενου  παραλαμβάνει το αυτοκίνητο. Μάλιστα από τη στιγμή που ξεκινά ένα συμβόλαιο με το instacar, υπάρχει αυτόματα η δυνατότητα να εξαγοράσει και το όχημα που μισθώνει. Η τιμή θα είναι προνομιακή και ανταγωνιστική, βάσει των αντικειμενικών τιμών της αγοράς, ενώ θα συνυπολογιστεί και μέρος των μισθωμάτων που θα έχει καταβάλει κάποιος.

Το ευέλικτο leasing του instacar αφορά ακόμα και τις ατομικές επιχειρήσεις, χωρίς μακροσκελή λίστα με δικαιολογητικά. Για τον τυπικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιείται, χωρίς εμπλοκή τραπεζών, χρειάζονται ελαφρώς διαφορετικά δικαιολογητικά για κάθε τύπο επιχείρησης. Σε μία ατομική επιχείρηση θα χρειαστεί ένα Ε3 κι ένα εκκαθαριστικό του εκπροσώπου, ενώ σε μια Ο.Ε θα ζητηθεί Ε3, Έντυπο Ν κι εκκαθαριστικό του ομόρρυθμου εταίρου.

Το instacar δημιούργησε τη νέα υπηρεσία instaride, μέσω της οποίας οι συνδρομητές του μπορούν να επιλέξουν ηλεκτρικά οχήματα μικρής εμβέλειας, όπως ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά πατίνια, για τις καθημερινές τους μετακινήσεις στην πόλη. Η υπηρεσία Instaride απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν πιο γρήγορες και οικονομικές τοπικές μετακινήσεις, σε αυτούς που χρειάζονται ένα όχημα, όπως σκούτερ, ποδήλατο ή πατίνι, για μικρές μετακινήσεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά και για όσους θέλουν ένα συμπληρωματικό όχημα για μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού. Το instaride ακολουθεί τη λογική του ευέλικτου leasing, που αναπτύσσει το instacar στην ελληνική αγορά, για ιδιώτες και επιχειρήσεις, καθιστώντας πλέον τα οχήματα αυτά αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου του.