Skip to main content

Η Canyon επεκτείνεται στην ελληνική αγορά – Διαθέσιμη τώρα σε κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης

Η Canyon, το διάσημο brand για αξεσουάρ κινητών, PC και wearable συσκευών, ανακοινώνει την επέκταση της στην ελληνική αγορά.

Sponsored content

Αυτή η σημαντική κίνηση, αποτελεί μέρος της εξελισσόμενης στρατηγικής της εταιρείας, με σκοπό να καταστήσει τα υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακά προϊόντα της, προσιτά στο ευρύτερο ευρωπαϊκό κοινό.

Τα προϊόντα της Canyon, είναι πλέον διαθέσιμα σε γνωστά Ελληνικά καταστήματα λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Eurosupplies, Gaming Galaxy, E-Gate, E-Active, Cosmomarket, E-Natco, Aplada και Online στο Public.gr.

Η Canyon ιδρύθηκε το 2003 στην Ολλανδία και έχει καθιερωθεί, ως ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας, με 20ετή ιστορία καινοτομίας και ικανοποιημένων πελατών.

Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες και γραφεία σε 16 κράτη, η Canyon έχει στο δυναμικό της, περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως – Η δέσμευση του brand, για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, έχει συγκεντρώσει θετικές κριτικές από τους καταναλωτές παγκοσμίως.

Η γκάμα προϊόντων που εισήχθη στην ελληνική αγορά περιλαμβάνει:

●       Τη συλλογή Smartwatch της Canyon, που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, με σχέδια για παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους. Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στη συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Τα παιδικά ρολόγια προσφέρουν χαρακτηριστικά ασφαλείας και συνδεσιμότητας, τα μοντέλα για ενήλικες, επικεντρώνονται στο fitness και την ενσωμάτωση του τρόπου ζωής τους, και τα ρολόγια για ηλικιωμένους δίνουν έμφαση στην παρακολούθηση της υγείας και στα την ευκολία χρήσης.

●       Αξεσουάρ για κινητά: μια ευρεία γκάμα, που περιλαμβάνει ασύρματους φορτιστές, πιστοποιημένους και για οικοσυστήματα Apple, TWS ακουστικά, και ηχεία Bluetooth.

●       Αξεσουάρ για PC: από webcams, έως εργονομικά ποντίκια και πληκτρολόγια.

●       Αξεσουάρ αυτοκινήτου: η τελευταία προσθήκη, με πρακτικά gadgets, όπως video recorders για αυτοκίνητα και inflators.

●       Gaming εξοπλισμός: υπό το sub-brand “Canyon Gaming”, η εταιρεία εισάγει μια σειρά gaming περιφερειακών συσκευών, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία gaming.

“Το ταξίδι της Canyon κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αφορά την καινοτομία, την ενδυνάμωση και την βιώσιμη ανάπτυξη. Η είσοδος της στην ελληνική αγορά, είναι ένα ορόσημο που αντανακλά τη δέσμευση μας, να συστήσουμε το μοναδικό μας μίγμα τεχνολογίας και design, σε ένα νέο κοινό”, δήλωσε ο Περικλής Καραχάλιος, Επικεφαλής του Τμήματος Consumer Ελλάδας.

“Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί, έτσι ώστε να συντονίζονται με το δυναμικό πνεύμα των Ελλήνων καταναλωτών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκφράσουν την ατομικότητα τους και να κάνουν θετικές επιλογές στην καθημερινή τους ζωή”.

Η Canyon δεν επεκτείνει απλώς την εμπορική της δραστηριότητα, αλλά φέρνει ένα κίνημα συνειδητής κατανάλωσης και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Το brand φιλοδοξεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή τεχνολογία – έναν τρόπο ζωής που ταιριάζει με το ήθος των Ελλήνων καταναλωτών.

“Με τα προϊόντα μας, στοχεύουμε στη δημιουργία μιας κοινότητας χρηστών, που εκτιμούν τόσο τη λειτουργικότητα, όσο και το design. Η παρουσία μας στην Ελλάδα είναι ένα βήμα προς την οικοδόμηση σχέσεων, που υπερβαίνουν τη συμβατική δυναμική των καταναλωτών”, πρόσθεσε ο Περικλής Καραχάλιος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα προϊόντων της Canyon, επισκεφθείτε το επίσημο website ή εξερευνήστε τις προσφορές μας, μέσω του επίσημου αντιπροσώπου μας ASBIS Hellas.