Skip to main content

Νίκος Χατζηνικολάου: Συγχαρητήρια στη «Ναυτεμπορική» για τη σημαντική βράβευσή της

«Ο ελληνικός Τύπος, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, στελεχώνεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του δ.σ. της ΕΙΗΕΑ και μέλος δ.σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη «Ναυτεμπορική» που ανακηρύχθηκε «Ευρωπαϊκή Εφημερίδα της Χρονιάς 2024» στον διαγωνισμό European Newspaper Awards εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΙΗΕΑ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών (ENPA).

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του, «το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ελληνικός Τύπος, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, στελεχώνεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Χατζηνικολάου:

«Συγχαίρω θερμότατα τη ‘Ναυτεμπορική’ για την ιδιαίτερα σημαντική της βράβευση ως ‘Εφημερίδα της χρονιάς’, που κέρδισε με τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και την αξιοθαύμαστη εικαστική αρτιότητα της. Το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ελληνικός Τύπος, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, στελεχώνεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους συναδέλφους τους στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Η συγκεκριμένη βράβευση είναι απόρροια της ισχυρής συλλογικής διετούς προσπάθειας της ομάδας της «Ναυτεμπορικής» και του διευθυντή σχεδιασμού της εφημερίδας κ. Δημήτρη Νίκα. Υπό τη νέα της διοίκηση, η Ναυτεμπορική, συνεχίζοντας τη λαμπρή παράδοση του παρελθόντος, κατέκτησε την πρώτη θέση στον τομέα της οικονομικής και επιχειρηματικής πληροφόρησης.

Στον φετινό, 25ο διαγωνισμό, έλαβαν μέρος 136 εφημερίδες, που εκδίδονται σε 22 χώρες. Στάλθηκαν περισσότερες από 3.500 υποψηφιότητες, οι οποίες κρίθηκαν από μία 14μελή κριτική επιτροπή.