Skip to main content

Landis+Gyr: Διαψεύδει δημοσιεύματα για τον αποκλεισμό της από τον διαγωνισμό ΔΕΔΔΗΕ – «Έξυπνοι μετρητές»

Δελτίο Τύπου

Τι υποστηρίζει η εταιρεία.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Landis+Gyr A.G. με αφορμή τον αποκλεισμό της από τον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ, σχετικά με τους «έξυπνους μετρητές», με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι δεν υπέδειξε την Κόρινθο ως εργοστάσιο παραγωγής.

Η διαγωνιστική διαδικασία μέχρι στιγμής έχει παγώσει καθώς η Landis+Gyr A.G. έχει προσφύγει στην Ελληνική Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.

Με την ανακοίνωσή της η Landis+Gyr επιβεβαιώνει ότι υπέδειξε το εργοστάσιο Κορίνθου της ελληνικής θυγατρικής της ως Εργοστάσιο Παραγωγής των έξυπνων μετρητών.

«Με αφορμή ορισμένα πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Landis+Gyr A.G. αποκλείστηκε από τη διαγωνιστική διαδικασία του ΔΕΔΔΗΕ για την προμήθεια έξυπνων μετρητών και λογισμικού ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή δεν υπέδειξε την Κόρινθο ως εργοστάσιο παραγωγής , η Landis+Gyr A.G. επιθυμεί να βεβαιώσει ότι, αντίθετα με τα αναγραφόμενα, στη σχετική αίτησή της προς τον ΔΕΔΔΗΕ, έχει ρητά υποδείξει το εργοστάσιο Κορίνθου της ελληνικής θυγατρικής της L+G Α.Ε. ως Εργοστάσιο Παραγωγής. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεργασία μας με τον ΔΕΔΔΗΕ και αναμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων», σημειώνει η εταιρεία.