Skip to main content

Οι UNI-PHARMA A.B.E.E. & InterMed ανακηρύχθηκαν Top Employers 2023 στην Ελλάδα

Η πιστοποίηση αποδεικνύει την αφοσίωση του οργανισμού σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον μέσω των πολιτικών και καλών πρακτικών του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Top Employers στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκαν για το 2023, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & InterMed, από το Ινστιτούτο Top Employer Institute.

Η πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό «Top Employer» αποδεικνύει την αφοσίωση του οργανισμού σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον μέσω των πολιτικών και καλών πρακτικών του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το πρόγραμμα Top Employers πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της Έρευνας Βέλτιστων Πρακτικών HR. Αυτή η έρευνα καλύπτει έξι τομείς Ανθρώπινου Δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα, όπως Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, Εργασιακό Περιβάλλον, Απόκτηση Ταλέντων, Εκπαίδευση, Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη, Ευεξία και άλλα.

Η Head of HR των UNI-PHARMA & InterMed Σμαραγδή Ταλάκη δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι γι’ αυτήν την πιστοποίηση παγκόσμιας εμβέλειας. Το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία που αναγνωρίζεται ως Top Employer για το 2023 μας γεμίζει με αισιοδοξία ώστε να συνεχίσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας να υπηρετούμε την υγεία και να θέτουμε την ανθρώπινη ζωή σε προτεραιότητα. Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζονται από έναν παγκόσμιο ανεξάρτητο οργανισμό οι βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα ώστε να δημιουργούμε ένα όλο και καλύτερο περιβάλλον για τους 600 ανθρώπους μας».

Από την πλευρά του, ο CEO του Top Employers Institute David Plink αναφέρει: «Οι εξαιρετικές στιγμές αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους και οργανισμούς. Και αυτό το είδαμε στο πρόγραμμα πιστοποίησης κορυφαίων εργοδοτών φέτος: εξαιρετική απόδοση από τους πιστοποιημένους Κορυφαίους Εργοδότες 2023. Αυτοί οι εργοδότες έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον κόσμο της εργασίας. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε τη φετινή ομάδα κορυφαίων εργοδοτών με προσανατολισμό στον άνθρωπο: τους Κορυφαίους Εργοδότες 2023».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πιστοποίησε και αναγνώρισε 2.053 Top Employers από 121 χώρες στις 5 Ηπείρους.

Σχετικά με τη UNI-PHARMA & InterMed

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη,  αποτελείται από τις φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed, τη μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo στην Ελλάδα και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle. Οι βιομηχανίες με τα πρωτοποριακά και καινοτόμα σκευάσματά τους, αποτελούν τους πιο αξιόπιστους πρεσβευτές της χώρας μας και της ελληνικής παραγωγής στις 66 αγορές του εξωτερικού. Ο Όμιλος έχει υιοθετήσει τα SDGs και τα πρότυπα Βιώσιμης Ανάπτυξης ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής του λειτουργίας. Η διοίκηση του Ομίλου, στοχεύει να αυξήσει ακόμη περισσότερο το κοινωνικό του αποτύπωμα, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό και ενεργειακό αποτύπωμα, παραμένοντας προσηλωμένη στην αποτελεσματική εταιρική διακυβέρνηση και στο Ηθικό Επιχειρείν. Ο ΟΦΕΤ τα τελευταία χρόνια, έχει επενδύσει περισσότερα από €80 εκατ., ενώ την τριετία 2019-2021 οι επενδύσεις ξεπέρασαν τα €50 εκατ. Την τελευταία τετραετία 2018-2021, χρηματοδότησε συνολικά με ίδια κεφάλαια 37 ερευνητικές προτάσεις- εκ των οποίων οι 20 αφορούν υποτροφίες του Ιδρύματος ΑΜΚΕ «Κλέων Τσέτης».

Σχετικά με το Top Employers Institute

Το Top Employers Institute είναι η παγκόσμια αρχή για την αναγνώριση της αριστείας σε Ανθρώπινες Πρακτικές. Το Ινστιτούτο βοηθά να επιταχυνθούν αυτές οι πρακτικές, προκειμένου να εμπλουτίσει τον εργασιακό κόσμο. Μέσω του Προγράμματος Πιστοποίησης του Top Employers Institute, οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να επικυρωθούν, να πιστοποιηθούν και να αναγνωριστούν ως «εργοδότης επιλογής». Το Top Employers Institute, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, έχει πιστοποιήσει 2.053 οργανισμούς σε 121 χώρες/περιοχές. Αυτοί οι πιστοποιημένοι κορυφαίοι εργοδότες επηρεάζουν θετικά τη ζωή περισσότερων από 9,5 εκατομμυρίων εργαζομένων παγκοσμίως.