Skip to main content

Υπεροχή για τους Kaizeners με την πιστοποίηση Great Place to Work της Kaizen Gaming

Με την πιστοποίηση Great Place to Work ανά χείρας για ακόμη μία φορά η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες του χώρου διεθνώς, επιβεβαιώνει την επιχειρηματική της αρτιότητα και στις εργασιακές σχέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία έλαβε για πρώτη φορά την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα.  Kaizen στα Ιαπωνικά σημαίνει “συνεχής εξέλιξη” και είναι το motto που αποτυπώνει το πνεύμα της εταιρίας. Στόχος των Kaizeners, όπως χαρακτηριστικά ονομάζονται οι εργαζόμενοι της εταιρίας, είναι να βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρουν στον πελάτη καθώς και την τεχνολογία που υποστηρίζει την εμπειρία αυτή. Η ανάπτυξη ιδίας τεχνολογίας είναι αυτή που έχει επιτρέψει άλλωστε στην Kaizen Gaming να εξελιχθεί και να επεκταθεί σε νέες αγορές με μεγάλη ταχύτητα.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work, οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming, αξιολόγησαν το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης, καθώς επίσης και την εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων. Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν την υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον καθώς επίσης και ότι το συλλογικό πνεύμα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας. Σημειώνεται ότι η πρώτη φορά που η Kaizen Gaming έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα ήταν το 2021, και στη συνέχεια διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζόμενους.

Οι Kaizeners

Από μια ομάδα 20 ατόμων το 2012, η Kaizen Gaming σήμερα μετρά πάνω από 1.600 Kaizeners σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του 2022 και μόνο, η εταιρία δημιούργησε 800 νέες θέσεις εργασίας ενώ για το 2023 προβλέπεται να δημιουργήσει 1000 επιπλέον θέσεις. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, με το  brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο, και το brand Betano σε 10 ακόμα χώρες του εξωτερικού ενώ, παράλληλα, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενδυναμώνει την παρουσία της με νέα γραφεία στις νέες χώρες που δραστηριοποιείται. Οι 1.600 Kaizeners προέρχονται από 31 εθνικότητες και μιλούν περισσότερες από 17 γλώσσες. Όπως τονίζει η εταιρία, η ομαδικότητα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της ενώ παράλληλα ενισχύεται η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, καθώς οι Kaizeners λειτουργούν υπό το πνεύμα της αξίας #oneteam, χαρακτηριστικό της κουλτούρας ήδη από τα πρώτα βήματα της Kaizen Gaming.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την έρευνα που συμπλήρωσαν οι εργαζόμενοι για την πιστοποίηση GPTW το 89% νιώθει υπερηφάνεια με όσα έχει πετύχει η ομάδα της Kaizen Gaming, ενώ το 85% νιώθει ότι συνεισφέρει ουσιαστικά στην εταιρία. Μάλιστα, το 90% δηλώνει υπερήφανο να λέει στους άλλους πως εργάζεται στην Kaizen Gaming. Επίσης, το 86% των συμμετεχόντων στην έρευνα δηλώνει πως θα ήθελε να παραμείνει στην Kaizen Gaming για πολύ καιρό, ενώ το 88% θα σύστηνε ανεπιφύλακτα σε φίλους και οικογένεια την Kaizen Gaming ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κάποιος.

Την ίδια στιγμή, πάνω από 90% δηλώνει πως στην Kaizen Gaming υπάρχει ίση μεταχείριση, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα, το φύλο ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους. Σημαντικό είναι το στοιχείο σύμφωνα με το οποίο το 89% μπορεί να είναι ο εαυτός του στην Kaizen Gaming ενώ το 88% των Kaizeners πιστεύουν πως μπορούν να υπολογίζουν στην συνεργασία των συναδέλφων αναγνωρίζοντας την εταιρία ως ένα περιβάλλον συνεργασίας και αποδοχής της διαφορετικότητας.

Δέκα χρόνια Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε Ελλάδα και εξωτερικό και το ορόσημο αυτό εορτάστηκε μαζί με τους Kaizeners. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της η εταιρία έδωσε και εξακολουθεί να δίνει μεγάλη βαρύτητα στη δημιουργία  μιας ομαδικής κουλτούρας και προς το σκοπό αυτό προσφέρει ένα σημαντικό αριθμό προγραμμάτων ενδυνάμωσης των σχέσεων των εργαζομένων όπως και πολλές συναντήσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Λίγα χρόνια πριν την έναρξη της πανδημίας, η μετάβαση της εταιρίας από πάροχος διαδικτυακών παιγνίων σε gametech εταιρία, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την εξέλιξή της αλλά και τη διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού της ενώ η ανάπτυξη δικής της τεχνολογίας ήταν αυτό που την διαφοροποίησε από τον ανταγωνισμό και της επέτρεψε να κινείται αυτόνομα και να αναπτύσσεται σε νέες αγορές με ευελιξία και ταχύτητα.

Τι είναι η πιστοποίηση Great Place to Work;

Με την πιστοποίηση Great Place to Work αναγνωρίζονται εργοδότες που προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία στους εργαζόμενους. Η διαδικασία της πιστοποίησης αποτελείται από 2 βήματα: μια έρευνα η οποία συμπληρώνεται από τους εργαζόμενους, και την καταγραφή τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης, που συμπληρώνεται από τον εργοδότη.  Μια πιστοποιημένη εταιρία αναγνωρίζεται από τους ενδιαφερόμενους ως μια επιχείρηση η οποία αποδεδειγμένα:

  • Διαθέτει υψηλής ποιότητας διαδικασίες στην Διαχείριση των Ανθρώπων της
  • Παρέχει κίνητρα στους εργαζόμενους και δημιουργεί υψηλό επίπεδο εμπλοκής
  • Οι σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης βασίζονται στην εμπιστοσύνη
  • Είναι ελκυστική στην αγορά εργασίας και στην προσέλκυση ταλέντων
  • Οι άνθρωποί της είναι υπερήφανοι για την εταιρία και το περιβάλλον εργασίας τους
  • Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί, συνεργατική και καινοτομούν

Περισσότερα για την Kaizen Gaming και τις ανοικτές θέσεις εργασίας εδώ και στα Social Media: Linkedin, Facebook, Instagram