Skip to main content

ΔΙΚΤΥΟ: Πρόσκληση σε εκδήλωση για την κυβερνοασφάλεια στις 5/12

Το ΔΙΚΤΥΟ στοχεύει στην επεξεργασία εφικτών προτάσεων και καινοτόμου πολιτικής σε διάφορους καίριους τομείς.

Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα την κυβερνοασφάλεια απευθύνει το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη www.todiktio.eu, το οποίο είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός πολιτικής και έρευνας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 2013 στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι Πρόεδρος του οργανισμού είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους, πρ. Επίτροπος ΕΕ και πρ. υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου.

Το ΔΙΚΤΥΟ στοχεύει στην επεξεργασία εφικτών προτάσεων και καινοτόμου πολιτικής στους τομείς της ευρωπαϊκής ενοποίησης, του ελληνικού παραγωγικού μοντέλου και των ρευμάτων που επηρεάζουν μακροπρόθεσμα το διεθνές περιβάλλον και τη χώρα μας, όπως η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και επιδιώκει την επικοινωνία των πρωτοπόρων ιδεών, των αναλύσεων και της έρευνας που πραγματοποιεί στο ευρύ κοινό και την πολιτική κι επιχειρηματική κοινότητα, συνδιαμορφώνοντας τον δημόσιο διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις, σε εθνικό επίπεδο.

Το ΔΙΚΤΥΟ είναι ένας ευέλικτος οργανισμός που προσλαμβάνει τα μηνύματα της οικονομίας και κοινωνίας και προσαρμόζει τις προτεραιότητες του στις ανάγκες της εποχής. Αυτό έκανε και στην εποχή της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης, του πολέμου και της γεωπολιτικής αστάθειας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει σας προσκαλεί στην εκδήλωση την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 – 20:00 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στην οδό Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας (Πλατεία Παύλου Μελά), Αθήνα (στάση μετρό Ευαγγελισμός) με θέμα:  Κυβερνοασφάλεια – Απειλές και προστασία – Εθνική ασφάλεια, Ασφάλεια Οργανισμών και Επιχειρήσεων , Ασφάλεια της ιδιωτικότητας και των υπολογιστών μας – κινητών.